25.10. Mestarien liiga: Celtic – Atletico Madrid | Skottiseuroilla vaikeaa Euroopassa

25.10.2023 klo 22:00

Atletico Madrid

Panos
1/5

Mestarien liigassa Celtic alkaa olla jo kovasti pisteiden tarpeessa, mutta vastus on todella kovaa luokkaa, kun Atletico Madrid saapuu vierailulle. Joukkueiden välinen ottelu alkaa keskiviikkona klo 22.00.

Celtic lohkonsa jumbona

Celticin kausi on ollut Skotlannin pääsarjassa erittäin vahva, ja joukkue johtaa sarjaa suvereenilla piste-erolla. Joukkueen saldo on 8-1-0 ja maaliero mukava 23-6. Vaikka Celticin syksy on ollut vahva, mitataan joukkueen todellinen iskukyky europeleissä menestymisen mukaan. Alku Mestarien liigassa on ollut vaisu, Celtic on E-lohkon viimeisenä ilman yhtäkään pistettä, tappiot joukkue kärsi Laziolle kotonaan 1-2-lukemin ja Feyenoordille vieraissa lukemin 0-2.

Skottiseurat ovat perinteisesti vahvoja kotijoukkueita europeleissä, mutta viime vuosina edes kotiotteluissa Celtic ei ole Euroopassa liiemmin juhlinut. Taso skottiseuroilla ei tahdo riittää Euroopan mittapuulla, ja peli on hitaan puoleista sekä tehotonta. Kahden hävityn lohkovaiheen ottelun myötä Celtic on tukalassa asemassa, joukkueella on täysi työ saavuttaa lohkossaan edes kolmas sija, jolla aukeaisi vielä paikka Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Abada, McCarthy, Tilio ja Welsh jatkavat sivussa kokoonpanosta, josta hieman miinusta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Atleticon viime kauden pettymys ei toistu

Atletico Madrid kuuluu edelleen euro-turnausten suosikkeihin, vaikka suurempi menestys on joukkuetta viime vuosina väistellyt. Viime vuoden Mestarien liiga päättyi joukkueen osalta suureen pettymykseen, kun matka katkesi jo alkulohkoon, ja lohkonsa viimeiseksi jäänyt joukkue jäi ulos myös Eurooppa-liigan pudotuspeleistä. La Ligassa kausi on alkanut suhteellisen vahvasti, Atletico on sarjassa neljäntenä kolme pistettä kärjestä, mutta ottelun vähemmän pelanneena.

Tämän vuoden taival Mestarien liigassa on Atleticon osalta alkanut mallikkaasti. Joukkue johtaa E-lohkoa neljällä pisteellä, kun Lazion vieraana tuomisina oli piste 1-1-tasapelissä ja Feyenoord kaatui kotona lukemin 3-2. Atleticon runko on pysynyt jo pitkään ennallaan, ja joukkueessa ovat tutut vastuunkantajat edelleen. Morata ja Griezmann kantavat päävastuun maalinteosta, etenkin kun Memphis Depay on sivussa. Muita poissaolijoita ovat mm. Gimenez, Lemar, Lino ja Vitolo. Poissaoloista miinusta, mutta perusrunko tästäkin huolimatta Celticiä vahvempi.

Atletico paria luokkaa Celticiä vahvempi

Atletico Madrid pääsee kuuden ottelun voittoputkessa Celticin kimppuun, joka on sekin pelannut vahvan syksyn kotimaan sarjassa. Ero skottiseurojen ja mm. La Liga ja Serie A – seurojen välillä on viime vuosina kasvanut, eikä Celticistä näytä olevan tälläkään kaudelle etenemään Mestarien liigan pudotuspeleihin. Ero materiaalissa on selkeä vierasjoukkueen eduksi, Atletico pääsee kyttäämään vastaiskun paikkoja, ja paikoille päästessään joukkueen roolipelaajat onnistuvat ihailtavalla varmuudella. Peli-ideana Atleticon vierasvoitto pääsee mukaan vetoihin.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!