19.11. Maaottelu: Kosovo – Färsaaret | Isäntien suunta ylöspäin

19.11.2022 klo 19:00

Kosovo

Panos
2/5

MM-kisat lähestyvät, mutta myös maaotteluita pelataan edelleen viikonlopun aikana. Kosovo kohtaa kotikentällään Färsaaret klo 19.00 alkaen.

Kosovo kotonaan nykyisellään vahva

Kosovolla on vielä suhteellisen tuore historia kansainvälisessä jalkapallossa, ja vaikka joukkue ei ole vielä selvinnyt EM- tai MM-kisoihin, on joukkue nostanut tasoaan vain muutamassa vuodessa. Kosovo pelaa Nations Leaguen C-liigaa, jossa se jäi lohkonsa toiseksi Kreikan jälkeen. Kaikki kilpailut huomioiden Kosovon kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, voitot tulivat Nations Leaguessa Kyprosta ja Pohjois-Irlantia vastaan.

Edellisellä maaottelussaan keskiviikkona Kypros pelasi 2-2-tasapelin Armeniaa vastaan. Armenia johti kahteen otteeseen, mutta Kosovo nousi omaan tyyliinsä taistellen tasapeliin. Kosovo on kotikentällään kohtuu hyvä joukkue, joka nauttii kotiyleisön kannatusta ja kotikentällä taistelutahto on kunnossa. Kosovo on kohdannut Färsaaret mm. vuoden 2018 Nations Leaguessa, jolloin se voitti oman kotiottelunsa 2-0-lukemin.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Färsaaret romahti Tshekin vieraana

Färsaaret on jalkapalloilevan maailman pikkutekijä, joka ei ole päässyt nauttimaan koskaan arvokisojen tunnelmasta. Joukkue pelasi edellisen Nations Leaguen C-liigassa, jossa omassa lohkossaan se jäi lohkonsa kolmanneksi, edelle sijoittuivat Turkki ja Luxemburg. Täysin heittopussijoukkue Färsaaret ei nykyisellään ole, joukkueen kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2. Nations Leaguessa joukkue voitti Turkin ja Liettuan kertaalleen, molemmat kotikentällään.

Edellinen maaottelu Färsaarilla oli Tshekkiä vastaan keskiviikkona. Tuloksena oli tyly 0-5-tappio, joka kuvastaa vierasotteluiden vaikeutta joukkueelle. Färsaaret ei ole mikään maalintekijöitä pursuava joukkue, ja etenkin vieraskentällä joukkueen ruuti on ollut märkää. Färsaaret taistelee jokaisessa ottelussa kovasti, mutta taitotasossa joukkue jää jälkeen monelle maajoukkueelle, etenkin hyökkäyspään tehokkuudessa.

Kosovo panostaa kotiotteluihin

Kosovo on ottanut koko ajan askelia paremmaksi maajoukkueeksi, ja tuloksia on alkanut tulemaan siellä täällä. Kotonaan joukkue pystyy maalintekoon ja tuloksia on tullut kotikentällä jo kohtalaisesti. Färsaaret on heikko vierasjoukkue, joka ei vieraskentällä helposti maalintekoon kykene. Kosovo ei kotonaan luovuta helposti, joten kotiyleisön edessä pelaava joukkue pystyy nappaamaan voiton lauantaina.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!