14.10. Liiga: HIFK – Tappara | Alisuorittaneet joukkueet vastakkain

Yli 4,5 maalia

Panos
2/5

HIFK ja Tappara kohtaavat torstain ainokaisessa kamppailussa. Kiekko putoaa Nordiksella jäähän totuttuun tapaan, eli kello 18:30.

HIFK:n pelaaminen takkuaa pahasti

HIFK on pelannut kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista saldona on neljä voittoa ja peräti seitsemän tappiota – sarjataulukossa joukkue majailee sijalla 10. HIFK on aloittanut oman kautensa todella heikosti odotuksiin nähden. Kotijoukkue operoi Liigassa todella laajalla ja tulivoimaisella joukkueella, joten on vain ajan kysymys, kun kurssi tulee kääntymään parempaan suuntaan. Tällä hetkellä joukkueen peli on kuitenkin todella sekaisin, eikä tasaisuudesta ole tietoakaan.

Kotijoukkue HIFK on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,7 maalia vastustajan nuottaan, joten hyökkäyspelaaminen on ollut suhteellisen tehokasta tappioista huolimatta. Omissa vuorostaan kolisee keskimäärin ottelua kohden 2,5 maalin verran. Olli Palola on onnistunut tuloksen teossa varsin mallikkaasti, mutta joukkueen muut tuloskentän pelaajat ovat olleet vielä aivan liian pimennossa pisteiden valossa. Joukkueen toiseksi paras pistemies on tällä hetkellä puolustaja Kasper Kotkansalo.

WINNERS.BET 100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tappara samassa veneessä

Tapparan kausi ei paljoa eroa kotijoukkueen kaudesta, kun katsellaan tilastoja ja lähtökohtia kauteen. Tappara on pelannut kuluvalla kaudella myös 11 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja kuusi tappiota – sarjataulukossa joukkue majailee sijalla 9. Tapparan CHL- ja harjoituskausi käynnistyi todella tehokkaasti, mutta itse runkosarja on lähtenyt yskähdellen liikenteeseen. Tapparan pelaaminen on ollut hyvää, mutta tappioita on syntynyt aivan liikaa tyhmien virheiden takia.

Tappara on paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,9 maalia vastustajan reppuun, ja omissa kolisee ottelua kohden 2,3 maalin verran – Tapparan tilastot ovat napsun verran HIFK:ta paremmat. Tappara operoi kuluvalla kaudella koko Liigan suurimmalla pelaajabudjetilla, mutta vielä se ei ole siltä näyttänyt tuloksien valossa. Anton Levtchi on joukkueen paras pistemies yhdeksällä tehopisteellä. Viime viikolla Tappara julkaisi Joona Luodon sopimuksen, joten luvassa on lisää tulivoimaa Tapparan rivistöön.

Maalipaikkoja luvassa

Tappara ja HIFK molemmat omistavat todella nimekkäät hyökkäykset, jotka tulevat pitämään ottelun mielenkiintoisena. Tappara onnistui avaamaan ketsuppipullonsa edellisessä Liiga-ottelussaan Jukureita vastaan – ottelu päättyi 8-2-lukemin Tapparalle. Tästä ottelusta ei ole missään nimessä tulossa mitään puolustusvoittoista ottelua, joten runsasmaaliseen otteluun tartutaan pelivalinnassa. Molemmilla on rutkasti tulivoimaa joukkueessa, eikä näiden kahden välillä ole aikaisemminkaan nähty tylsiä puolustusvoittoisia pelejä.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 50€ ASTI!

Winnersbet tarjoaa Pitkavetovihjeet.orgin lukijoille verovapaiden voittojen lisäksi loistavan tervetulotarjouksen! Ensitalletus tuplana helpolla kierrätyksellä.