5.10. LoL, Worlds Play-In: Royal Never Give Up – Detonation FocusMe | RNG:llä luvassa kävely puistossa

5.10.2022 klo 02:00

Tappojen tasoitus: RNG -12,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Play-In vaihe saavuttaa tulevana iltana ja yönä viimeisen päivänsä, kun jäljellä on pudotuspelikaavion päätöspelit. Molempien tulevien otteluiden voittajat etenevät Worldseihin, kun häviäjät jäävät lomille tämän vuoden osalta. Eilen tiensä ensimmäiseltä eliminaatiokierrokselta eteenpäin selvittivät MAD Lions ja Detonation FocusMe. Yön ottelussa Detonation FocusMe (DFM) kohtaa suurimman haasteensa tähän mennessä, kun Royal Never Give Up (RNG) lähtee otteluun massiivisena suosikkina. Ottelu alkaa 02:00 ja se on paras viidestä (BO5).

RNG ottaa omansa

RNG lähtee yön otteluun isona suosikkina. LPL:n edustajan taso on useamman pykälän korkeampi kuin vastustajalla. Japanin edustaja DFM ei ole tasoltaan edes LPL:n häntäpäätä, joten RNG:n osalta jopa yksittäinen karttatappio olisi yllätys. RNG kärsi tappion DRX:lle ja jäi pelaamaan vielä paikasta Worldseihin, kun lohkovoitolla joukkue olisi jo selvittänyt tiensä. Kiinalaisjoukkue ei tule pelleilemään DMF:n kanssa, kun jatkoon selviäminen ei ole edes lähellä minimiä, mitä joukkueelta odotetaan. ADC-pelaaja GALA on ollut vahvassa iskussa odotetusti ja jungleri Wei on päässyt tekemään tuhojaan, vaikka joukkue ei ole edes draftannut hänelle tämän hetken suosituimpia junglereita.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DFM:ltä vaaditaan vuoden suurin uroteko

DFM:n voitto RNG:stä menisi heittämällä vuoden ja kenties useamman vuoden suurimpiin yllätyksiin, kun tasoero joukkueiden välillä on järkyttävä. DFM:n vaihtoehdot ovat vähissä, kun RNG on johtanut keskimäärin otteluitaan vajaalla 4k kultaerolla jo 15 minuutin kohdalla. RNG:n kyky repiä eroa alkupelistä perustuu Wein gankkeihin, kun jungleri löytää tapot lanereilleen kovalla prosentilla. Tähän on vaikea löytää vastausta, kun aktiivinen hp:n treidaus linjalla on lähes välttämättömyys linjalla kuin linjalla. DFM:n pelastus voi olla, että se saa pidettyä flashit ylhäällä läpi ensimmäisten gankkien, mutta muuten Wei tulee hakemaan tarvittavat tapot RNG:lle alkupelistä, jonka avulla se vyöryy voittoon.

RNG on aloittanut drakejen stäkkäämisen aikaisessa vaiheessa peleissä ja viimeistään drake soulissa vastustaja on pakotettu taistelemaan. RNG:llä on kaikki työkalut käytössä, kun joukkue on kaikilla osa-alueilla vastustaajansa edellä. DFM:n paras toivo on, että se saa ostettua aikaa coreilleen farmata late-game tavarat ja toivoa, että RNG mokaa kriittisen 5v5-tilanteen, kun 4-5 itemin kohdalla kaikki sankarit voivat kääntää tappelun muutamassa sekunissa vastustajan mokatessa. RNG on kerännyt tähän mennessä eniten tappoja per peli kaikista joukkueista ja tahti ei ole ainakaan hidastumassa selkeän altavastaajan kanssa. Lapulle otetaan avauskartan tappojen tasoitusta, kun RNG haluaa tehdä selkeän pesäeron heti ottelun ensimmäisessä ottelussa, kun täydellinen dominanssi sarjan alkuun alkaa ratkomaan vastustajan henkistä selkärankaa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!