3.10. LoL, Worlds Play-In: MAD Lions – Saigon Buffalo | Leijonat ennakkosuosikkina

3.10.2022 klo 21:00

1. kartan tappojen tasoitus: MAD Lions -7,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Play-In vaiheessa saatiin viikonloppuna lohkovaihe päätökseen, kun DRX ja fnatic lunastivat paikkansa suoraa Worldseihin. Jäljellä on vielä kuuden joukkueen pudotuspelit, kun tarjolla on kaksi viimeistä paikkaa Worldseihin. Kaaviossa kohtaavat ensin lohkojen sijoille 3-4 tulleet joukkueet, joiden voittajat kohtaavat vielä ristikkäisen lohkon toiseksi tulleen joukkueen. Tänään pudotuspelikaavio avaavat MAD Lions ja Saigon Buffalo, kun joukkueet kohtasivat jo kertaalleen lohkovaiheessa. MAD Lions oli parempi keksinäisessä kohtaamisessa, kun 34 minuutin näytös oli varsin yksipuolinen. Ottelu alkaa tänään 21:00 ja se on paras viidestä (BO5), kuten LoLin pudotuspeleissä on tapana.

MAD Lions saavuttamassa minimin

Ennakkoon oli tiedossa, että MAD Lionsilta vaaditaan venymistä, jos se mielii päästä jatkoon tästä vaiheesta. Joukkue teki odotetun ja voitti kaikki muut paitsi LCK:n edustajan DRX:n ja LPL:n edustajan RNG:n. Tasoerot lohkossa ovat valtavat ja MAD Lions osuu juuri puoliväliin ja kolmas sija lohkosta oli odotettu. Yksittäisessä ottelussa Saigonilla olisi ollut mahdollisuus yllättää leijonat, mutta nyt siirrytään pitkään BO5-sarjaan, jossa on varaa hävitä peräti kaksi karttaa ja silti edetä jatkoon. Tämä kaventaa altavastaajan mahdollisuuksia entisestään ja leijonien vahvat yksilöt tarjoavat mahdollisuuden viedä sarjan jopa suoraan kolmessa pelissä. Nisqy ja Elyoya ovat olleet riittävän hyviä ja UNFORGIVEN on takonut kiitettäviä KDA-lukemia taululle, kun ruotsalainen ei harrasta turhia kuolemia.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Saigon voi yllättää yksittäisissä kartoissa

Saigon Buffalon mahdollisuudet voittoon ovat varsin ohuet. Joukkue pelaa pelinsä ADC-pelaaja Shogunin kautta voimakkaasti ja tämä on vastustajien tiedossa. BeanJ:llä on ollut vaikeuksia junglessa varsinkin alkupelin osalta, kun vastassa on ollut laadukas joukkue. Vietnamin sarjan edustajan taso riitti lohkon heikompia joukkueita vastaan, mutta nyt luvassa on kylmää kyytiä, kun LECin edustajan taso on selkeästi parempi kuin joukkueen arkivastustajan. Lohkovaiheessa nähtiin varsin tapporikkaita pelejä riippumatta joukkueista, kun altavastaajat lähes poikkeuksetta lähtivät mukaan tappojen hakemiseen, kun makropelin jäädessä vajaaksi tornit ja tapot ovat ainoa keino pitää peli hengissä, kun myös ennakkosuosikki on pakotettu olemaan splitissä välillä kartalla.

Leijonat on laitettu selkeäksi suosikiksi otteluun ja myös -1,5 tasoituskin on varsin matalassa linjassa. Lapulle otetaankin avauskartan tappojen tasoitusta, kun leijonat rikkoi annetun linjan kaikissa voitto-otteluissaan lohkovaiheessa. 30 ja yli tapon peleissä annettu linja osuu kovalla prosentilla pelistä toiseen ja -7,5 on liian alhainen linja ohitettavaksi. Molemmat joukkueet ovat saaneet selkeän käsityksen vastustajansa pelaamisesta ja rutiinitaso puhuu karua kieltä tässä match-upissa. Saigon voi yllättää vahvoilla alkupeleillä, mutta ei kolmea kertaa sarjassa. Ensimmäisen kartan merkitys ottelun kulun kannalta on iso ja tämän takia myös leijonat pitävät riskit minimissä ensimmäiset 10 minuuttia, kun visio-peli on kriittisessä roolissa Elyoyan gankeissa. Leijonat nappaa avauskiinnityksen heti ottelun alkuun ja johtoasemassa sillä on varaa muokkailla enemmän draftiaan Saigonin mukana.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!