30.9. LoL, Worlds Play-In: fnatic – DFM | Euroopan edustaja iskussa

30.9.2022 klo 23:00

Tappojen tasoitus: fnatic -9,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin MM-kisoja edeltävä Play-In vaihe jatkuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun ennakkosuosikit olivat vahvoja suurimmassa osassa otteluita. Suurimmat yllätykset nähtiin, kun LOUD kaatoi Detonation FocusMe:n (DFM) ja pitkän yön päätteeksi DRX kaatoi RNG, kun LPL:n edustajan drafti jätti toivomisen varaa ja pari ratkaisevaa facecheckkiä kostautui ratkaisevasti koko ottelun kannalta. Lohkossa A fnatic aloitti turnauksen puhtaalla 2-0 rekordilla, kun LECin edustaja kohtaa tänään päivän ensimmäisessä ottelussa DFM:n. Ottelu alkaa 23:00 ja se aloittaa jälleen yhden pitkän yön League of Legendsin parissa. Avauspäivän teknisten vaikeuksien takia pelit päättyivät vasta 09:00, joten myös aamuvirkuille on tarjolla vielä monta peliä.

Fnatic vahva avaus

Yksi turnauksen puheenaihe on ollut Riotin järjestämät scrimmaus-mahdollisuudet, kun pelaajien varusteiden taso on ollut jälleen kerran järkyttävän huono. Useat pelaajat ovat todenneet, että vain lavalla pääsee pelaamaan totutuissa olosuhteissa eli scrimmausten osalta painoarvoa voidaan pudottaa merkittävästi, kun pienen FPS:n ja ison pingin peleissä voi sattua ja tapahtua asioita, joita ei tulisi virallisissa otteluissa. Fnatic pelasi avauspäivän Rhuckzin kanssa ja stand-in onnistui mainiosti täyttämään Hylissangin saappaat. Toiseen päivään Upset saa kuitenkin vakituisen supporttinsa takaisin ja joukkue vahvistuu entisestään, kun EG:n kaataminen avauspäivänä standinin kanssa oli kunnioitettava suoritus. Fnatic elää ja hengittää bot-lanensa kautta ja joukkueen onneksi bot-lanen rooli oli turnauksen avauspäivän otteluissa suuri. Tämä nostaa joukkueen osakkeita, kun ADC-pelaaja Upset on todella kovassa iskussa ja valmis haastamaan maailman parhaat omassa roolissaan. Yhdessä junglerinsa kanssa Hylissang voi keskittyä roamaamaan ja auttamaan varsinkin mid-lanea pitämään kontrollin ensimmäisen 15 minuutin ajan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DFM tukalassa tilanteessa

Japanin edustajan turnaus alkoi tappiolla brasilian regionin edustajalle LOUDille, kun korealaisen Crocin vahvistama joukkue pääsi yllättämään suosikin. DFM on saman tutun tilanteen edessä, eli sen vuoden enemmistö peleistä on selkeästi heikompia joukkueita vastaan ja se voittaa omassa kotimaisessa sarjassaan niin kovalla prosentilla pelit, että siltä puuttuu kokemusta tilanteista, joissa se onkin takaa-ajajan roolissa. Joukkue taistelee sijoituksista EG:n ja fnaticin takana, kun tänään se kohtaa oikean kokoonpanonsa jalkeille saavan fnaticin, jonka rutiinitaso on selkeästi edellä. DFM:n kohtalo pienemmän regionin edustaja joutua nopeaan oppikouluun, missä muut sarjojen edustajat menevät ja LOUD esityksen perusteella sillä tekee tiukkaa jopa neljännelle sijalle lohkosta.

Lapulle otetaan fnaticin tappojen tasoitusta, kun joukkueelle kelpaa DFM:ää vastaan sekä passiivinen että aggressiivinen alkupeli. Razork on parhaimmillaan ensimmäisen 10 minuutin aikana ja valmiina viemään joukkueensa kuskin paikalle. Upset taas pitää huolen, että skaalaus on aina joukkueen puolella ja macro-pelaamisen osalta LECin edustaja on selkeästi edellä vastustajaansa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!