1.10. LoL, Worlds Play-In: Beyond Gaming – Evil Geniuses | EG:n näytettävä ilman Dannya

1.10.2022 klo 03:00

Tappojen tasoitus: EG -6,5

Panos
1/5

League of Legendsin MM-kisoja edeltävä Play-In vaihe jatkuu perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun ennakkosuosikit olivat vahvoja suurimmassa osassa otteluita. Suurimmat yllätykset nähtiin, kun LOUD kaatoi Detonation FocusMe:n ja pitkän yön päätteeksi DRX kaatoi RNG, kun LPL:n edustajan drafti jätti toivomisen varaa ja pari ratkaisevaa facecheckkiä kostautui ratkaisevasti koko ottelun kannalta. Lohkossa A Evil Geniuses (EG) aloitti turnauksensa tappiolla LECin edustajalle fnaticille ja toisena peliyönä joukkue kohtaa Beyong Gamingin. Ottelu alkaa 03:00 ja se on paras yhdestä (B01), kuten kaikki lohkopelit.

Beyond aloitti voitolla

PCS:n edustaja ja hieman jopa yllättäen Worldseihin edennyt joukkue Beyond on kokonaan Taiwanilaiseen kokoonpanoon luottava joukkue. Sen kohtalo oli pudottaa PCS:n perinteinen Worlds-edustaja PSG viimeisessä mahdollisessa saumassa. Joukkue aloitti oman turnauksensa kaatamalla brasilian edustajan LOUDin. Joukkue on regioninsa ansiosta korkeimmassa korissa joukkueena, mutta tasonsa puolesta se ei vedä vertoja muille korin edustajille. Suurimpana haasteena joukkueelle on PCS:n metan ja keskimääräisen pelityylin erot, kun varsinkin ei-aasian sarjoihin erot voivat olla radikaaleja.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

EG pakkovoiton edessä

EG:n tappio fnaticille avauspelissä tarkoittaa, että se on lähes pakotettu ottamaan voitto toisesta pelistä altavastaajan kanssa, kun toinen peräkkäinen tappio sysäisi sen tiukkaan paikkaan jo neljännen sijan osalta lohkossa. Joukkueen suurin huolenaihe on ADC osastolla, kun yllättäen pudotuspelien alussa joukkueen jättänyt Danny jätti suuren aukon joukkueeseen. Kaori on paikannut hyvin ja hänen vahvuutenaan voidaan pitää leveämpään sankarivalikoimaa Dannyyn verrattuna, kun turkkilaispelaaja pystyy pelamaan tasavahvasti. Hän ei ole kuitenkaan samanlainen nouseva tähti. Tämä siirtää paineet Inspiredin ja jojpyunin suuntaan, kun EG:n muiden yksilöiden on nostettava tasoaan, kunnes Kaori pystyy tarjoamaan samaa taikuutta mid- ja late-game tappeluissa kuin NA:n nouseva tähti Danny. Juuri edellä mainittu kaksikko epäonnistui fnaticia vastaan ja selkeästi heikomman vastuksen kanssa samaan esityseen ei ole varaa.

Beyond Gamingin voitto oli varsin musertava ja EG ei halua tarjota samanlaista johtoa omassa pelissään heitä vastaan. EG:n ja fnaticin avauspeli oli todella kyttäilevä ja tappioasemassa oleva joukkue tyytyi vaan väistelemään ja pyrkimään tekemään paluun makropelin kautta. EG on pakotettu samaan pelikirjaan myös Beyondin kanssa, jos PCS:n edustaja pääsee muutaman tapon karkumatkalle alussa. Lapulle otetaan EG:n tappojen tasoitusta, kun paperilla ero on selkeä. Beyond Gaming oli kevään runkosarjan viides ja kesän kuudes heikossa sarjassa, kun vain odotusten vastainen runi pudotuspeleissä pelasti sen mukaan Worldseihin. Joukkueen edellytys voitoille on jatkuva venyminen ja pudotuspelien flown ylläpitäminen. EG:n menestyi sekä kevät että kesäkaudella LCS:ssä ja oli lähellä kaataa 100T:n Kaorin kanssa. Inspiredin ollessa iskussa on EG selkeä suosikki tähän otteluun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!