4.10. LoL, Worlds Play-In: Evil Geniuses – MAD Lions | EG aliarvostettu

4.10.2022 klo 21:00

Ottelun voittaja: EG

Panos
1.5/5

League of Legendsin Play-In vaihe saavuttaa tulevana iltana ja yönä viimeisen päivänsä, kun jäljellä on pudotuspelikaavion päätöspelit. Molempien tulevien otteluiden voittajat etenevät Worldseihin, kun häviäjät jäävät lomille tämän vuoden osalta. Eilen tiensä ensimmäiseltä eliminaatiokierrokselta eteenpäin selvittivät MAD Lions ja Detonation FocusMe. Illan ensimmäisessä ottelussa näistä pelaa MAD Lions, kun se kohtaa toisessa lohkossa toiseksi tulleen EG:n. Ottelu alkaa 21:00 ja se on paras viidestä (BO5).

EG valmis seuraavaan askeleeseen

EG sijoittui odotetusti toiseksi, mutta ylimääräisten karsintojen kautta, kun joukkue jakoi identtisen 3-2 tuloksen LOUDin ja DFM:n kanssa. Tiebreaker otteluissa joukkue oli kuitenkin molempia edellä mainittuja parempi ja lunasti lohkon toisen sijan fnaticin takana. Joukkueen sisäisesti parhaita ovat olleet top-laneri Impact ja jungleri Inspired, kun puolalaisen jungle-pelaajan varassa lepää paljon otteluiden kulun kannalta. Turnauksessa on nähty lukuisia pelejä, joissa junglerit ovat lähes yksin ratkaisseet voittoja joukkueelle. Impactin vahvuus taas on laaja sankarivalikoima, kun hän on pelannut luonnollisesti Aatroxia, joka on metassa tällä hetkellä äärettömän vahva sankari, mutta häneltä löytyy taskusta myös muita vaihtoehtoja.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Leijonat joutuvat venymään

MAD Lions kaatoi 3-1 lukemin Saigon Buffalon, kun toisessa kartassa Vietnamin edustaja onnistui yllättämään leijonat. Vaikka tuloksellisesti ottelu oli selkeä, niin leijonilla oli vaikeuksia ylläpitää tempoa otteluissa, kun edes 4k johto ei tuntunut tuovan mielenrauhaa leijonien karttavoitoille, kun Saigon taisteli tasaväkisesti kultaerotuksesta huolimatta. Joukkueen avainhahmo oli Elyoya, jonka Belveth oli suorastaan murskaavan ylivoimainen ottelussa. Tämä sankarivalinta on varmasti merkattu EG:n riveissä ja sen annetaan mennä joko läpi counteroituna tai se on ensimmäisen vaiheen ban-materiaalia. Leijonat on ollut yllättävän passiivinen objektien osalta, kun sillä on alkupeleissä suhteessa vähiten drakeja jatkossa olevista joukkueista, kun joukkue on pelannut tempo edellä ja Rift Herald on ollut sen prioriteetti lähes kaikissa peleissä.

MAD Lions on asetettu kertoimissa suosikiksi otteluun, kun LECin edustajan otteet ovat vakuuttaneet bookkerit. Eilisestä sarjasta kuitenkin huolettaa, miten pahasti joukkue oli junglerinsa varassa. Toinen pohdinnan arvoinen muuttuja on Armutin pelaaminen, kun joukkue pakottaa hänelle Gnaria lähes pelistä toiseen ja vielä korkean prioriteetin blind pickinä top-lanelle. EG tulee rankaisemaan tästä paremmin kuin Saigon edellisessä ottelussa. Tasollisesti joukkueet ovat lähellä toisiaan ja Dannyn kanssa EG olisi jopa suosikin puolella. Pitkässä BO5-sarjassa kerkeää tapahtumaan ja rutiinitaso tulee puhumaan karua kieltään. Tämän osalta EG on niskan päällä, kun sen edellisten kuukausien vire on kokonaisuutena leijonia parempi ja joukkue osoitti MSI:ssä, että se pystyy kaatamaan jopa maailman parhaita. Joukkueen draftit ovat monipuolisempia ja se auttaa pärjäämään pitkässä sarjassa, kun leijonien kortit tuntuvat olevan valitettavan harvan sankarivalinnan varassa. Lapulle otetaan EG:tä, kun tasaisessa match-upissa tarjottu kerroin on liian korkea, suhteessa todelliseen tasoeroon joukkueiden välillä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!