3.10. LoL, Worlds Play-In: Chiefs – LOUD | LOUDilla yön selkein motivaatioetu

3.10.2022 klo 00:00

Tappojen tasoitus: LOUD -7,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Worldsien Play-In vaiheessa siirrytään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä päätöskierrokseen, kun tämän jälkeen on jäljellä mahdolliset tie-breakerit ennen pudotuspelukaaviota. Molempien lohkojen voittajat kuittaavat suorat paikat varsinaiseen MM-kisojen lopputurnaukseen, joten kaksi neljästä jatkoonmenijästä ovat selvillä maanantaina aamusta. Yön peleissä toisena vuorossa ovat Oseanian edustaja Chiefs ja Brasilian edustaja LOUD, kun Chiefs menetti mahdollisuutensa jatkopeleihin jo viime yönä. Ottelu alkaa 00:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Chiefs kohti seuraavaa kautta

Chiefsin vuosi 2022 päättyy tähän yöhön. Oseanian omissa sarjoissa vain kaksi peliä hävinnyt joukkue sai kokea jälleen kerran karulla tavalla, että Oseanian sarjassa pärjääminen on vielä kaukana muiden sarjojen kärjille pärjäämisestä. Joukkue sai tärkeää kokemusta, mutta OCEn edustaja tarvitsisi saman tason pelejä myös läpi vuoden pärjätäkseen. Nolla voittoa neljään peliin tarkoittaa, että joukkue jää varmasti lohkoon ja sille ei ole panosta yön pelissä. Vastaavasti LOUDilla on vielä kaikki auki ja voitolla se nousee todella lähelle jatkopaikkaa ja varmaan tiebreakeriin minimissään.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

LOUD virittelee yllätystä

Kauhean monessa ennusteessa ei pidetty mahdollisena, että LOUDilla olisi panosta viimeisenä yönä, mutta yllätysvoitto fnaticista avasi koko lohkon auki jatkopaikkojen osalta. Joukkueen avainpelaaja löytyy junglesta, kun brasilialaisten ainoa ulkomaan vahvistus on korealainen Croc, joka omaa kokemusta jopa LPL:stä ikuisuuden takaa. Croc oli avainasemassa voitossa fnaticista, kun Maokai oli voittava valinta draftissa ja petasi joukkuelle voiton, kun fnatic riisuttiin aseista. Voiton avulla LOUD nousi kahteen voittoon ja on 2-2 tilanteessa, kun se kohtaa etukäteen lohkon heikoimman ja kolmella voitolla se on joko jatkossa tai tiebreakerissa 1-4 muun joukkueen kanssa.

Pelivalintaa puoltaa vahva motivaatioetu, kun LOUDilla on mahdollista viedä itsensä vielä mukaan taistelemaan paikasta Worldseihin. Asia, josta ei voida haaveilla joka vuonna BR-tiimien kanssa. Croco on selkeästi Chiefsin jungleria paremmassa formissa ja hänen saadessa käsiinsä Maokain tai vastaavan cc-koneen, jolla gankit ovat tehokkaita läpi peli, on joukkue vahvoilla. LOUDin voitot eivät näy kertoimissa, kun joukkueelle tarjotaan varsin vaatimatonta tappojen tasoitusta Chiefsiä vastaan. Lapulle otetaankin tappojen tasoitusta LOUDin eduksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!