2.10. LoL, Worlds Play-In: Beyond Gaming – fnatic | Fnatic voitolla kiinni lohkovoittoon

2.10.2022 klo 23:00

Tappojen tasoitus: fnatic -7,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Worldsien Play-In vaiheessa siirrytään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä päätöskierrokseen, kun tämän jälkeen on jäljellä mahdolliset tie-breakerit ennen pudotuspelukaaviota. Molempien lohkojen voittajat kuittaavat suorat paikat varsinaiseen MM-kisojen lopputurnaukseen, joten kaksi neljästä jatkoonmenijästä ovat selvillä maanantaina aamusta. Yön pelit aloittavat Fnatic ja Beyond, kun LECin edustajalla on mahdollisuus voitolla laittaa paineet EG:n suuntaan lohkovoiton kohtalosta, kun molempien voittaessa oman ottelunsa lohkon voittaja ratkaistaan tie-breakerissä. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Beyond Gamingin ohuet saumat

Beyond Gaming on tukalassa paikassa, kun joukkue tarvitsee suurella todennäköisyydellä voiton ottelusta tai sitä odottaa vähintään tie-breaker riippuen kahden muun 2-2 rekordilla olevan joukkueen tuloksista. Joukkueen kannalta positiivinen asia on, että turha spekulointi ei ole tarpeen, kun yön avauspelissä voitto on ainoa tavoite. Joukkue voitti odotetusti kaksi lohkon heikointa joukkuetta, mutta tappio DFM:lle jätti paljon kysymysmerkkejä ja LCS:n edustajaa EG:tä vastaan kyyti oli kylmää. Fnatic ei kalpene EG:n rinnalla, kun se vei keskinäisen näiden kahden välillä ja joukkue lähteekin taas suosikkina illan taistoon.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnaticilla kaikki omissa käsissä

Fnaticilla on hyvä sauma suoraan paikkaan Worldseihin ja se ei halua päätyä toiselle sijalle grindaamaan vielä puuttuvaa lopputurnauspaikkaa. Joukkue kärsi yllätystappion LOUDille, mikä avasi tien EG:lle nousta tasoihin sen kanssa. Fnaticin voittaessa pelin nousee se neljään voittoon, jolloin se joko etenee lohkovoittajana jatkoon, jos EG häviää tai joukkueet pelaavat uusintaottelun EG:n voittaessa oman ottelunsa myöhemmin. Upset on ollut vuorenvarma suorittaja ottelusta toiseen, mutta sooloroolit ovat olleet päinvastainen kokonaisuutena, kun joukkue ei ole kolmesta voitosta huolimatta saanut nappiosumaa koko joukkueelle. Razork ja Wunder saavat nyt mahdollisuuden korjata virheensä, kun Wunder huuteli jo sosiaalisessa mediassa, että pelit tuntuvat smurffaamiselle avauspäivän jälkeen.

Tasoero paperilla on selvä ja fnatic voittaisi BO3-sarjan lähes aina Beyondin kanssa. Yhdestä poikki ottelussa kuitenkin kaikki on mahdollista kuten LOUD näytti ja fnaticilta nähtänee aavistuksen varovaisempi alkupeli. Tähän on myös mahdollisuus, kun Beyondin makropeli ei ole yhtä vahva kuin fnaticilla. Wunderin splitpush-pelaaminen on tasokkaampaa ja hänelle jopa voi sopia paremmin tässä matchupissa splittaus, kun fnatic haluaa teleport edun itselleen ja baitata tp:t ulos vastustajalta. Fnatic on vahvimmillaan mid-gamessa ja näissä tilanteissa se voi helposti repiä 10 tapon johdon tappeluiden onnistuessa. Lapulle otetaankin fnaticin tappojen tasoitusta, kun tarjottu linja on rikkoutunut fnaticin kaikissa peleissä ja linja on selkeästi matalampi vaikka vastuksen taso ei ole noussut samassa suhteessa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!