23.10. LoL, Worlds 2022: Gen.G – DWG KIA | Korealaisten taisto

23.10.2022 klo 00:00

Ottelun tasoitus: Gen.G -1,5

Panos
2/5

League of Legendsin pudotuspelit jatkuvat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä jälleen yhden ottelun voimin, kun tulevana yönä vuorossa on LCK:n paikalliskamppailu. Ottelussa kohtaavat LCK:n kesän mestari Gen.G ja karsinnan kautta hienosti Worldsien Play-In vaiheen kautta turnaukseen selvinnyt DWG KIA. Ottelu alkaa 00:00 ja se on paras viidestä (BO5).

Mestari vakuuttava

LCK:n 2022 mestari Gen.G ei päässyt vielä keväällä juhlimaan LCK:ssa, mutta kesän se päätti kaatamalla T1:n, jonka vuosi on kokonaisuutena ollut todella vahva. Gen.G oli selkeästi tasaisin joukkue kesäkauden osalta ja joukkue on myös jatkanut samalla vireellä Worldseissa, kun LCK:n ensimmäinen seedi lunasti lohkovoiton tie-breaker ottelusta. Ruler ja Lehends on selkeä voittava match-uppi bot-lanella Gen.G:n näkökulmasta. Ruleria täydentää mid-lanella Chovy, joka on myös ollut eliittiä omalla tontillaan Worldsien osalta ja pystynyt käyttämään varsinkin metassa suosittuja sankareita todella tehokkaasti. Peanut ei ole Onerin kalatainen todella agressiivinen jungleri, mutta hänen harvemmat gankkinsa osuvat maaliin kovalla prosentilla. Hän myös kykenee pelaamaan joustavampia rooleja junglessa, mikä on ollut yksi joukkueen menestyksen syy. Doranin rooliksi joukkueessa jää usein tilan luominen, kun Ruler ja Chovy kaksikko pystyy kantamaan joukkueen, kun kaksikko on tyypillisesti vastuussa lähes 60% joukkueen vahingosta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DWG tarvitsee täydellisen pelin tähdeltään

DWG KIA pääsi jatkoon vielä lohkovaiheesta, kun joukkue oli selkeästi kahden parhaan joukossa, kun EG ja G2 olivat useamman portaan alempana pelillisesti verrattuna JDG:hen ja DWG:hen. Damwonin nousujohteinen loppukesä on tuonut sen näin pitkälle, mutta nyt se kohtaa selkeästi kovimman mittarin ensimmäisessä kuolemanpelissä. Joukkue onnistui kaatamaan JDG:n kerran lohkovaiheessa, mutta uusintaottelussa vahinkoja ei tapahtunut ja JDG nappasi lohkovoiton. Joukkueen suurimmat paineet ovat ShowMakerilla, kun DWG:n mid-laneri on sen kirkkain tähti. Häneltä voidaan osoittaa tasaväkistä haastoa mid-lanella Chovyn kanssa, mutta varsinkin Canyonilta ja Nugurilta vaaditaan venymistä, kun kertaalleen Worldsit voittanut kolmikko ei ole sen aikaisessa vedossa.

Gen.G lähtee ansaitusti suosikkina ja hienosti tähän asti esiintyneellä DWG:llä on todella korkea vuori kiivettävänä. Jos edelliset kaksi pudotuspeliä olivat selkeästi kallellaan toiselle joukkuelle, niin on myös tämä normaaleilla suorituksilla. Lapulle otetaan Gen.G:n ottelun tasoitusta, kun BO5-sarjassa -1,5 tasoitus kestää yhden kartan tappion sarjan aikana. Tämän verran ShowMaker voi venyä täydellisellä pelillä. DWG:n voitot ovat perustuneet vahvoihin alkupeleihin ja tämän kautta voittoon snowballaamiseen. Gen.G:tä vastaan ei kuitenkaan voida olettaa 3k kultajohtoa 15 minuutin kohdalla ja 5v5-tilanteissa altavastaajasta ei ole voittamaan tasatilanteissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!