13.10. LoL, Worlds 2022: T1 – fnatic | Uusiiko fnatic yllätyksen?

13.10.2022 klo 23:00

Fnaticin tappojen määrä: yli 8,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella lohkovaiheessa on saavutettu puoliväli, kun yhden huilipäivän jälkeen jatketaan toisella kierroksella lohkojen osalta. A-lohkossa kolme joukkuetta on tilanteessa 2-1, mutta muuten lohkoja johtavat joukkueet ilman tappioita. Selkein ylisuorittaja on LEC, kun sen kolme edustajaa ovat keränneet peräti kuusi voittoa avauspuolikkaaseen. Vastaavasti LCS on alisuorittanut pahasti penkin alle, kun kaikki sen kolme joukkuetta ovat 0-3 tuloksessa. Vielä pahemmaksi asian tekee, että yksikään LCS-joukkue ei ole onnistunut tappamaan yksittäistä tier2-tornia. Toisen illan toisessa ottelussa kohtaavat Fakerin tähdittämä T1 ja LECin fnatic, kun eurooppalaiset yllättivät suuren ennakkosuosikin ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Jokainen voitto merkkaa

A-lohkossa tilanne on tasainen, kun kolme joukkuetta on tasatilanteessa (2-1). Tämä tarkoittaa, että kaksi voittoa jäljellä olevasta kolmesta pelistä on todennäköinen vaatimus jatkopaikalle. T1 tuli kertaalleen fnaticin yllättämäksi avauskierroksella, kun eurooppalaisedustus näytti, että LECiä ei pidä aliarvioida. Varsinkin Gumayusi oli vaikeuksissa omassa match-upissaan, kun fnaticin Upset suorastaan nöyryytti häntä 1v1 vertailussa. T1:n heikko lenkki on ollut läpi kauden bot-lane, kun Faker ja Oner ovat suoritusvarmat ja Zeus pelaa joukkueelleen, joten hänen tilastonsa ovat vähemmän kriittiset, kun hänelle otetaan sankari mitä joukkue tarvitsee. Gumayusin taso riitti vielä pitkälle LCK:ssa, mutta LPL ja LEC ovat täynnä taidokkaita ADC-pelaajia ja joukkueen tähtipelaajilta vaaditaan lohkon päätöspäivään ehjä suoritus.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnatic vielä mukana

Fnatic on vielä mukana jatkopaikkataistossa, kun LECin edustus on suoriutunut mainiosti. Upset on osoittanut viimeistään avauskierroksella, että hänestä on haastamaan positionsa parhaat. Suurin venyjä on kuitenkin mid-lanella, kun ennakkoon lohkon heikoin mid-laneriHumanoid on onnistunut venymään hienosti vuoden tärkeimmässä paikassa. Paljolti on kiittäminen myös Razorkia, mutta mid-lanerin roolia ei voi väheksyä. Fnatic on pyrkinyt jatkamaan aggressiivista pelityyliään myös Worldseissa, kun joukkue pyrkii pelaamaan vahvuuksillaan riippumatta vastustajasta. Ensimmäisessä ottelussa riski oli sen arvoinen, kun joukkue otti komennon T1:stä ja korealaisvastustaja jäi todella pieneen tappomäärään, kun se ei tappioasemassa lähtenyt hakemaan tappiollisia tradeja.

Lapulle otteluun otetaan fnaticin joukkueen tappojen overia, kun linja on laitettu varsin matalaksi. Joukkue tulee hakemaan tappoja alkupelistä ja T1:n vastagankkien on onnistuttava hyvin, jotta fnatic ei onnistu nappaamaan 4-5 tappoa alkupelistä. Tämän jälkeen loput tapoista linjan rikkomiseen tulevat 5v5-tilanteista ja splittaavasta Zeuksesta. Huomioiden fnaticin tappopotentiaalin on linja kohtuuttoman matala.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!