11.10. LoL, Worlds 2022: Rogue – Top Esports | Rogue haastamassa lohkovoitosta

11.10.2022 klo 01:00

Tappojen määrä: alle 26,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella MM-kisojen eli Worldsien lohkovaihe käy kuumana, kun neljäntenä pelipäivänä on jälleen luvassa koko yön verran viihdettä. Euroopan sarjan LECin edustajat ovat olleet odotuksiin nähden liekeissä, kun kaikki kolme joukkuetta ovat ylittäneet odotukset tähän mennessä lohkoissa. Varsinkin hallitseva mestari Rogue on aloittanut väkevästi ja 2-0 tulos on kova, varsinkin DRX:n ja TESsin pelattua ristiin. Viimeisenä joukkueena ensimmäisellä kierroksella Rogue kohtaa LPL:n edustaja Top Esportsin, kun joukkue tuli täysin DRX:n yllättämäksi. Ottelu alkaa 01:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Rogue tasavahva viisikko

Roguen soolo-roolit ovat löytäneet kovan vireen, joka on jatkoa kesäkauden pudotuspeleille, kun Roguen palaset ikäänkuin loksahtivat paikalleen. Odoamne on sen tasoinen top-laneri, että hänet otettaisiin avosylin vastaan lähes joukkueeseen kuin joukkueeseen. Larssen on herännyt viimein kukoistukseen. Hän on ollut LECin eliittiä jo pidemmän aikaa, mutta tosipeleissä viimeinen rutistus on jäänyt puuttumaan tähän asti. Malrang otti aikansa löytää saman aaltopituuden muun joukkueen kanssa, kun jo keväällä hän väläytteli potentiaaliaan ja viimeistään kesällä Rogue osoitti, että LCK:sta kaapattu korealainen pystyy sopeutumaan eurooppalaiseen pelityyliin. Bot-lane Comp ja Trymbi on ollut tietyillä comboilla parasta mitä LECissä on, mutta tosipelit ovat sytyttäneet nopeasti arvoaan nostavan Compin viimeistään. Hänen pelityylinsä on aktivoitunut ja hänellä on nykyään itseluottamusta hakea tappoja paikoista, jotka hän olisi suosiolla jättäny väliin vielä keväällä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

TES tappava 5v5-tilanteissa

Top Esports on tiukan LPL:n edustaja ja tähän mennessä LPL on kerännyt LECin kanssa eniten voittoja. Joukkueen ehdottomat tähtipelaajat ovat knight ja JackeyLove, kun carry-kaksikko on timanttisen kova. TES oli todella aggressiivinen, mutta DRX rankaisi joukkueen ylipelaamista ja sai 10 minuutin kohdalla kriittisen edun vastustajaansa nähden. Waywardin splitti-sankarit eivät toimi, joten TES draftannee kartalla aktiivisemman sankarin, kun JackeyLove tarvitsee enemmän suojelua Rogueta vastaan. Samaten Tian tarvitsee sankarin, joka sopii paremmin muuhun draftiin, kun monet ennakkosuosikit ovat sortuneet jo avauspäivinä heikkoihin drafteihin. Draftitappio tarkoittaa, että joukkueen vaihtoehdot pelata peliä rajoittuvat ja vastustajan on helpompi lukea, mitä joukkue pyrkii tekemään.

Rogue on ollut hyvä ja osoittanut, että sen laskelmoitu pelityyli puree myös laatujoukkueita vastaan. LPL:n joukkueille on tyypillistä runsastappoiset pelit, mutta Worldseissa jopa LPL:n joukkueilta on ollut jalka poissa kaasulta. Jo muutaman tapon etu on tarjonnut altavastaajille todella hyviä ikkunoita voittoon ja näin tasaisessa lohkossa on turha riskeeraa tilanne yhteen tappoon, kun seuraava 5v5-tilanne voi kääntää koko pelin. Lapulle otetaankin tappojen underia, kun linjassa on ilmaa ottaen huomioon joukkueiden pelityylit.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!