10.10. LoL, Worlds 2022: Rogue – GAM Esports | Rogue yllätyksellä liikenteeseen

10.10.2022 klo 00:00

Tappojen tasoitus: Rogue -7,5

Panos
2/5

League of Legendsin Worldsien toisena pelipäivänä nähtiin liuta yllätyksiä, kun hieman yllättäen LEC ja LPL menivät molemmat 3-0 edustajiensa osalta. Tämä tarkoittaa, että fnatic voitti suuren suosikin T1:n ja Rogue vastaavasti kaatoi LCK:n joukkue DRX:n, kun Eurooppa ei olisi voinut toivoa parempaa jatkoa turnaukselle. Kolmantena pelipäivänä nähdään vielä peruspelikierroksia, kun toisen kierroksen pelit pelataan aina lohkokohtaisesti samana päivänä pois. Yön aloittavat kolmantena pelipäivänä Rogue ja GAM Esports, kun LECin mestarilla on täydellinen sauma jatkaa voittojen tiellä ja parannalle osakkeitaan jatkopaikan suhteen. Ottelu alkaa keskiyöllä ja se on paras yhdestä (BO1).

Rogue avausvoittoon

Rogue avasi samalla combolla millä fnatic kaatoi myöhemmin T1:n, kun aiemmin kesällä suosittu Lucian + Nami combo oli tuhon tuoja LCK:n joukkueille. Comp pääsi täysin irti Luicianilla ja Roguen drafti mahdollisti, että joukkue väisti DRX:n Miss Fortune -combot onnistuneesti. Juuri vahvojen draftien kautta pelaaminen voi olla LECin pelastaja, kun tasollisesti erot eivät ole niin isoja, että heikommalla draftilla ennakkosuosikit voisivat vain marssia voittoon. Odoamne oli jälleen kultaakin kalliimpaa ja hän on selkeästi LECin joukkueiden paras top-laneri. Tämän lisäksi tasavarma Larssen yhdistettynä käyntiin pääsevä Comp, niin Rogue näyttää vahvalta jatkoomenijältä lohkosta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

GAM tuli jyrätyksi

GAM Esports jäi Top Esportsin jyrän alle, kun JackeyLove joukkueineen ei antanut armoa. 16k kultaero 24 minuutissa on varsin murskaava esitys ja GAM ei päässyt yrittämään pelaamista missään kohtaa. Nollan tapon Syndra ei tuonut mitään TESsiä vastaan, kun ennakkosuosikki jyräsi yli. Lohkon ennakkoon heikoin joukkue voi ottaa maksimissaan yksittäisiä voittoja. Lohkon muiden joukkueiden kannalta sen rooli on, että kenelläkään ei ole varaa pudottaa karttoja GAMia vastaan, koska muuten muut joukkueet saavat etua voittosuhteeseen. Lohkon neljästä joukkueesta vain kaksi jatkaa eteenpäin. Edes neljä voittoa ei tarkoita suoraa pääsyä jatkoon, jos kaikki voittavat GAMia vastaan.

GAMilla ei ole varaa pelata hidasta draftia, kun joukkue tarvitsee voittoja alkupelistä. Roguen nopeatempoiset draftit ovat valitettavasti olleet suosiossa ja Comp tykkää pelaa Lucianin kaltaisia sankareita, joilla voi tehdä asioita jo ennen 3 itemiä. Kaiya ja Kati eivät pärjää vertailussa Roguen soolo-lanereiden kanssa. Lisäksi Levin esitys jättää paljon toivomisen varaa junglessa, kun Malrang on löytänyt yhteisen sävelen joukkueensa kanssa. Tästä ottelusta tulee ennakoissa Roguen näytös ja LECin edustaja siirtynee 2-0 lukemiin yön avauspelin jälkeen. Lapulle otetaan tappojen tasoitusta Roguen eduksi, kun LECin edustajan pitää pystyä voittamaan lohkon ennakolta heikoin joukkue.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!