16.10. LoL, Worlds 2022: Rogue – DRX | Panokset kovenevat illan edetessä

16.10.2022 klo 00:00

Tappojen määrä: alle 25,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Worldseissa on vuorossa tulevana yönä lohko C, kun A- ja B-lohkojen osalta jatkopaikat ovat jo selvillä. Luvassa on jälleen tiivis kuuden pelin kattaus, kun kaksinkertaisessa sarjassa toinen puolikas pelataan samana päivänä per lohko. Lohkossa C kärkipaikalla on LECin puolustava mestari Rogue, kun Euroopan viimeinen toivo on hyvissä asemissa päätöspäivään lähdettäessä. Rogue jatkaa pelejään aamuyöstä DRX:ää vastaan, kun joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli varsinainen ilotulitus. Ottelu alkaa 00:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Rogue pelityylillisesti sopiva

Rogue on ”läntisen” puolen joukkueista kenties lähimpänä pelityyliltään LCK:ta, kun se pelaa objektit eikä tapot edellä. Se on ollut jo pitkän aikaa vähiten kuoleva joukkue LECissä, ja tästä on kiittäminen pitkälti Larssenia ja Odoamnea, jotka selviävät todella vähillä kuolemilla pelistä toiseen roolin keskiarvoihin verrattuna. Varsinkin Odoamne voittaa kovalla prosentilla match-uppinsa, mikä mahdollistaa wardien viemisen vastustajan karttapuoliskolle, kun junglerin jäljitys on kriittistä tasaisissa peleissä. Roguen suurin haaste on DRX:n alkupeli, kun sen torjuminen on jälleen avainasemassa. Malrangille otetaan todennäköisesti draftista vahva 2v2-jungleri, kun Odoamne ja Larssen ovat Pyosikin kohteet alkupelistä. Myös Heraldi saa huomiota tässä match-upissa, kun ylimääräinen tornikulta halutulle linjalle on kriittinen, kun kumpikaan joukkueista ei ole kunnostautunut aikaisena drakejen stackaajana.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DRX haastaa jatkopaikasta

DRX kärsi tappion Roguelle ensimmäisellä kierroksella, mutta kaatoi TESsin. Tämä voitto on tärkeässä asemassa jatkopaikan suhteen, kun TES tarvitsee kun paineet ovat LPL:n edustajalla päätöspäivässä. Panosten noustessa myös pelityyli passivoituu ja LCK:ssa on jo sarjan sisällä tyypillistä, että tappioasemassa oleva joukkue pakittelee ja odottaa kriittiset esineet carryille, vaikka tornien kustannuksella. Jos olet prosenteissa häviämässä tilannetta valmiiksi, miksi ottaisit riskin joka vain eskaloi peliä vastustajan suuntaan. Pyosik on ollut kovassa iskussa kahdessa pelaamassaan pelissä, kun Juhan sai väistyä tappiollisen Rogue-pelin jälkeen. Jälki on ollut murskaavaa ja myös Rogue varmasti tiedostaa, että hän on avainpelaaja DRX:n alkupelin johdon kannalta. Voi olla, että Malrangin jungle-valintaa venytetään pitkälle match-upin paljastukseen ellei bannien jälkeen jää auki top-prioriteetin jungleri.

Lähtötilanteen huomioiden on linja asetettu korkealle. Molemmat ovat tilastollisesti vähäkuolemaisia. Molemmat myös minimoivat tappiot ollessaan takaa-ajajan roolissa. Edellinen ottelu venyi overiksi, kun useampi tappelu päättyi 4v4 tai 3v3 vaihtoihin tappojen osalta, mutta tällaisen toistuminen on epätodennäköistä, kun yleensä toinen onnistuu ottamaan selkeämmän voiton tappelusta. Lapulle otetaan tappojen määrän underia, kun joukkueet ovat jääneet kaikissa muissa peleissä alle linjan pl. ensimmäinen kohtaaminen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!