15.10. LoL, Worlds 2022: JDG Gaming – DWG KIA | Yö huipentuu laatuotteluun

15.10.2022 klo 03:00

Tappojen määrä: alle 28,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin viihde jatkuu jälleen perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun vuorossa on lohko B:n toinen läpipeluukierros. Lohkossa A ennakkosuosikit olivat lopulta parempia, kun EDG ja T1 etenivät jatkoon selkeällä marginaalilla fnaticin 0-3 yön seurauksena. Toisena yönä katseet kohdistuvat Euroopassa G2:een, kun vahva LECin alkupuolisko Worldseissa voi päättyä edelleen nollaan jatkopaikkaan. Yön päättävässä ottelussa kuitenkin kohtaavat lohkon kaksi suosikkia uusinnassa, kun JDG Gaming ja DWG KIA päättävät potentiaalisesti lohkovoitosta. JDG vei joukkueiden ensimmäisen keskinäisen, mutta myös DWG:llä oli mahdollisuutensa 36 minuuttiin asti venyneessä ottelussa. Ottelu alkaa 03:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

JDG piikkipaikalla

Ensimmäisen kohtaamisen avustamana JDG johtaa lohkoa 3-0 tuloksella. Joukkueen mid-lanerin Yagaon roamaukset ovat olleet tehokkaita ensimmäiseen kolmeen otteluun, kun hänen Azir-pelauksensa ostivat joukkueelle aikaa myös DWG:tä vastaan, kun korealaisilla oli mahdollisuus karata pelissä ilman onnistuneit gankkeja, kun Kaisa tarvitsi farmia. Joukkueen top-laneri 369 on istutettu vahvasti cc-sankareille, kun hänen tehtävänsä on luoda tappopaikat muille vaikka oman elämänsä hinnalla. Joukkue liikuttaa neljää pelaajaa kartalla jo aikaisessa vaiheessa ottelua ja tämä on viimeistään toisella kierroksella vastustajien tiedossa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DWG KIA ei varaa toistaa virheitä

DWG dominoi objekteissa avauspelissä, kun se sai ensimmäisen baronin ja drake soulin, mutta joukkue ei silti onnistunut viimeistelemään peliä, kun sen frontline ei selvinnyt hengissä tarpeeksi pitkään tilanteissa. Nuguri oli monessa tilanteesa jo kuolleena ennen kuin muu joukkue saapui paikalle. Lopulta vajaamiehiset tilanteet maksoivat joukkueelle myös ottelun. Parin vuoden takaiset mestarit ovat pelanneet hyvin, mutta bot-lanen deokdamin on pystyttävä löytämään rajansa. Tappio JDG:lle oli äärimmäisen tiukka, kun pelin ratkaisevassa tilanteessakin vain muutama sata HP:ta erotti tilanteen DWG:n voitosta.

Joukkueiden lähes kaikki tappelut olivat todella runsastappoisia ja yleensä näin ei ole, kun toisen joukkueen napatessa ensimmäiset tapot, toisen on järkevämpää pakittaa ja minimoida vahingot. Varsinkin tilanteessa, jossa aika on draftin puolella on turha riskeerata ottelun valumista pois käsistä venyttämällä tilannetta. DWG:n kohdalla ongelma oli, että sen Renekton valinta pakotti sen olemaan aktiivinen ja JDG pystyi vastaamaan tähän, kun se poimi tehokkaasti yksittäisiä DWG:n pelaajia kartalta. Edellisen ilotulituksen johdosta ottelun tappojen linja on nostettu korkealle ja tähän tartutaan, kun lapulle otetaan underia. Vaikka LPL:n joukkueet ovat olleet runsastappoisia historian saatossa, on linja todella korkea suhteessa Worldsien keskiarvoihin, kun jopa selkeät stompit ovat jääneet 25 tapon paikkeille kovalla prosentilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!