8.10. LoL, Worlds 2022: G2 – DWG KIA | LCK:n edustaja nosteessa

8.10.2022 klo 01:00

Tappojen tasoitus: DWG KIA -6,5

Panos
1.5/5

Perjantain ja lauantain välisenä yönä koittaa yksi esports-vuoden odotetuimmista hetkistä, kun League of Legendsin MM-kisojen eli tuttavallisemmin Worldsien pääturnaus lähtee käyntiin. Turnaukseen tiensä on selvittäny 16 maailman tämän vuoden parasta joukkuetta, kun näistä on jaettu neljä neljän joukkueen lohkoa. Jokaisesta lohkosta jatkoon etenee kaksi joukkuetta turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Taso on tälle vuodella äärimmäisen kova ja heikoimmat joukkueet löytyvät odotusarvoisesti pienempien sarjojen edustajista, jotka ovat päässeet parhaana seedinä suoraan tähän vaiheeseen. Muut vastaavat joukkueet karsiutuivat pois Play-In vaiheessa. Lohkovaiheen pelit ovat paras yhdestä (BO1), ja virheisiin ei ole varaa, kun yksi voitto voi muuttaa kaiken lohkon kohtalon kannalta. Yön toisessa ottelussa kohtaavat LECin edustaja G2 ja LCK:n edustaja DWG KIA. Ottelu alkaa 01:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

G2 tuuliviiri

G2 näytti jo marssivan vaivattomaan LECin kesämestaruuteen, kun se kaatoi Misfitsin 3-1 ja ylemmän kaavion välierässä 3-0 Roguen. Varsinkin Capsin formi oli äkäinen ja joukkue näytti onnistuvan lähes kaikessa mitä se tekee. Erityisesti Targamas käänsi lukuisia tilanteita joukkueen eduksi todella onnistuneella support-pelaamisella. Rogue kuitenkin löysi vielä yhden vaiheen ja kaatoi joukkueen lumierälukemin finaalissa jättäen G2:n toiseksi. Finaalissa joukkueen vanha pelikirja ei enää toiminut. Rogue voitti bot-lanen dominoivalla tavalla Compin kanssa ja Jankos oli vaikeuksissa junglessa kaikki kolme kartaa peräkkäin. G2 on vahva flow-joukkue ja sen varjopuolena se on jumittunut myös aina liikaa yksittäisiin taktiikoihin, jotka ovat toimineet flow:n aikana. Jankos ei pystynyt muuttamaan pelityyliään vastustajan löydettyä lääkkeet ja joukkueen ylisuorittanut bot-lane romahti pelillisesti finaalissa, kun kotiyleisön suosikki Rogue dominoi live-yleisön edessä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DWG musta hevonen

Jos suurista altavastaajista mestaruuskertoimissa pitäisi ottaa yksi joukkue, se olisi kahden vuoden takainen mestari DWG Kia (noin 30 kerrointa tarjolla). Sillä on edelleen riveissään edellisestä mestarijoukkueesta pelaajia, kun ShowMaker on mid-lanen ehdotonta eliittiä ja hän ei päästä Capsia voittamaan midiä ilman merkittävää apua. Canyon on vastaavasti edelleen kykenevä tuomaan mestaruuden joukkueelle ja Jankoksen heikot esitykset ovat vaakakupissa painavia, jos hän pääsee tekemään mitä haluaa G2:n karttapuoliskolla. Kolmas vanha mestarijoukkueen pelaaja on Nuguri, joka viihtyy tämän hetken metassa olevien top-lanereiden kanssa, kuten Aatrox. Näin katseet siirtyvät bot-lanelle, jossa deokdam ja Kellin ovat suurten paineiden alla late-gamen osalta. Muu kolmikko pystyy hoitamaan alkupelin, mutta mid-gamen kriittisissä pelin voittavissa tilanteissa bot-lanelta tarvitaan riittävä cc ja damage tilanteen kääntämiseksi. Molemmat nostivat tasoaan läpi kesän ja LSB:n lähettäminen lomille oli kova teko LCK:n omissa karsinnoissa.

G2:n flow katkaistiin pahimmassa paikassa Worldsien kannalta, kun joukkue tulee 0-3 tappion kanssa seuraavaan turnaukseen. BO1-sarjat ja todella laadukkaat vastukset eivät helpota tilannetta, kun G2:n peli nojaa enemmän hyvään alkupeliin. DWG KIAn konkarit osaavat markota tarvittavan rahan ja vältellä aggressiota pitkälle, kuten LCK:ssa on tapana. Lapulle otetaankin DWG KIAn tappojen tasoitusta, kun G2 ei ole saamassa isoa etua alkupelistä. -6,5 linja tulee täyteen ratkaisevassa baron-tappelussa ja tätä seuraavassa vimeisessä puskussa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!