9.10. LoL, Worlds 2022: fnatic – T1 | T1 ei anna armoa

9.10.2022 klo 02:00

Tappojen määrä: alle 26,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Worldsit käynnistettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun ensimmäiset kuusi lohkovaiheen ottelua pelattiin alta. Tulevan yönä pelit jatkuvat, kun osa joukkueista pääsee ensimmäistä kertaa irti ja osalle luvassa on jo toisen kierroksen ottelu. Toisen yön peleissä kohtaavat myös jo urakkansa avausyönä aloittaneet fnatic ja T1. Näiden välinen ottelu alkaa 02:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Fnatic jatkoi EU:n mainetta

Fnatic aloitti turnauksen ensimmäisenä yönä voittamalla LCS:n mestarin C9:n, kun eurooppalaisjoukkueen drafti oli selkeästi parempi. LCS:n joukkueet preferoivat avausyönä Miss Fortunea, mutta fnaticin drafti piti huolen, että ko. sankarin oli käytännössä mahdoton käyttää kittiään, kun fnaticin Orn ja Maokai olivat keskeyttämässä C9:n kaikki combot. Parempi drafti ja helpommin pelattava taktiikka mahdollistivat fnaticille lopulta vaivattoman voiton, vaikka alkupelistäjoukkue ei ollut parhaimmillaan. Toisella kierroksella joukkueen on tosin turha odottaa vastaavia lahjoja, kun T1 oli avausottelussa juuri niin pelottavassa iskussa kuin saattoi odottaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

T1 vakuuttava avaus

T1 ei antanut LPL:n suurelle suosikille EDG:lle mahdollisuuksia, kun joukkue otti voiton vain 22 minuutissa. Tämän on varsin murskaava tulos ottaen huomioon, miten tasaisista asetelmista otteluun lähdettiin. Suurin erotus odotuksiin nähden tuli bot-lanelta, kun ennakkoon Viperin eduksi menevät match-up ei mennyt suunnitelmien mukaan, kun T1:n tappioiden heikko lenkki Gumayusi pelasi lähes virheettömän pelin. T1 oli kevätkaudella lähes pysäyttämätön voima, mutta MSI:ssä joukkue näytti ensi kertaa haavoittuvaisuutta 2022 aikana. Kesäkaudella Gen.G pääsi nokittamaan joukkueen finaalissa, mutta kokonaisuutena vuosi on ollut todella vahva korean edustajalle. Faker on osoittanut epäilijöille jälleen, että hänen uransa ei ole vielä ohi ja Oner on hyvin Fakeria ja Zeusta täydentävä lisä pelityylillisesti, kun hänen Lee Sininsä on maailmanluokkaa. Ko. sankaria ei myöskään pelaa lähes kukaan muu jungleri, joten sen joutuessa banniin on se puhdas target banni.

Korean edustajan kyky kääntää peli nollasta sataan on käsittämätön. Peli voi mennä esimerkiksi 15 minuuttia täysin tasaväkisesti vastustajan kanssa, mutta sitten kuin varkain yhdessä tappelussa joukkue kääntää koko pelin ympäri ja rullaa alle 5 minuutissa koko pelin voittoon. JOukkueen tuntemus pelistä ja sankareiden rajoista on ehdotonta parhaimmistoa ja varsinkin joukkueen callaukset mistä tilanteista se voi käydä lopettamassa pelin osuvat kovalla prosentilla, kun T1 ei jää pelaamaan turhia minuutteja, jos sillä on sauma lopettaa peli ajoissa. Vähäkuolemaiset LCK-joukkueen pelit ja odotusarvoisesti nopea peli laskevat myös tässä ottelussa tappojen odottamaa ja vain fnaticin epätoivoinen riskinotto nostaa odottamaa kolikon toisella puolella. Lapulle otetaankin tappojen underia, kun linjassa on ilmaa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!