15.10. LoL, Worlds 2022: DWG KIA – G2 | Kokemus kantaa pitkälle

15.10.2022 klo 00:00

Tappojen tasoitus: DWG KIA -6,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin viihde jatkuu jälleen perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun vuorossa on lohko B:n toinen läpipeluukierros. Lohkossa A ennakkosuosikit olivat lopulta parempia, kun EDG ja T1 etenivät jatkoon selkeällä marginaalilla fnaticin 0-3 yön seurauksena. Toisena yönä katseet kohdistuvat Euroopassa G2:een, kun vahva LECin alkupuolisko Worldseissa voi päättyä edelleen nollaan jatkopaikkaan. G2 kohtaa puolilta öin DWG KIAn, kun tässä vaiheessa yötä fnaticilla on ratkaisun hetket jatkopaikan kohtalosta. Ottelu alkaa 00:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

DWG KIA haluaa lohkovoiton

DWG:n osalta kuvio on selkeä, kun 3-0 päivä tarjoaa sille mahdollisuuden tie-breakeriin lohkovoitosta (tai vaihtoehtoisesti suoraan lohkovoiton). Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli varsin yksipuoleinen näytös, kun ShowMaker laittoi nimensä mukaisesti esityksen pystyyn ja DWG dominoi ottelua alusta loppuun ilman suurempia ongelmia. Joukkueen core Canyon, Nuguri ja ShowMaker riittää G2:n tasoisia joukkueita vastaan, kun deokdam ja Kellin tarvitsevat ottelusta riippuen enemmän apua. Korealaisten laskelmoitu pelityyli, kun LCK:n joukkueet osaavat maksimoida rahan kartalta tilanteessa kuin tilanteessa. Hetkellisesti saattaa näyttää, että joukkue tekee häviävää päätöstä olla auttamatta yksittäistä linjaa diven kanssa, mutta lopulta joukkue ottaa kahdelta muulta linjalta enemmän rahaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

G2 tummia pilviä luvassa

G2 pystyi kaatamaan avauskierroksella EG:n, mutta ilot olivat vähässä ennakkosuosikkien kanssa, kun DWG ja JDG olivat täysin omassa luokassaan. Joukkueiden välillä oli selkeä ero suorituksessa ja tämän välin kurominen vaatisi G2:n kevään / MSI:n tasoisen hurmostilan. DWG KIA on tehnyt kotiläksynsä ja sen draftit ovat olleet hyviä. G2 ei pääse tekemään avauskierroksen draftiyllätyksiä, kun Worldseissa on tähän mennessä pelattu poikkeuksellisen suurta määrtää eri sankareita eli uuden vaihtoehdon löytäminen ja vastustajan pelikirjan sekoittaminen käy päivä päivältä vaikeammaksi.

Lapulle otetaan DWG KIAn tappojen tasoitusta, kun odotuksissa on jälleen yksipuolinen näytös. G2:n Caps ja Jankos ovat liian kovan haasteen edessä omissa 1v1- matchupeissaan. Joukkueen kokemattomin palanen bot-lane on tehnyt parhaansa, mutta vuoden suurimmassa turnauksessa tasoerot tulevat karulla tavalla esiin ja G2:n pelastaa vain todella suuri venyminen perustasoon nähden. DWG KIA taas haluaa pelata lohkovoitosta, joten sillä on täysi motivaatio voittaa ottelu, kun JDG ei ole pudottamassa pelejä tänään odotusarvoisesti lohkon heikkojen kanssa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!