10.10. LoL, Worlds 2022: Cloud9 – T1 | T1 uudessa tilanteessa

10.10.2022 klo 03:00

Tappojen määrä: alle 25,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin Worldsien toisena pelipäivänä nähtiin liuta yllätyksiä, kun hieman yllättäen LEC ja LPL menivät molemmat 3-0 edustajiensa osalta. Tämä tarkoittaa, että fnatic voitti suuren suosikin T1:n ja Rogue vastaavasti kaatoi LCK:n joukkue DRX:n, kun Eurooppa ei olisi voinut toivoa parempaa jatkoa turnaukselle. Kolmantena pelipäivänä nähdään vielä peruspelikierroksia, kun toisen kierroksen pelit pelataan aina lohkokohtaisesti samana päivänä pois. Yöllä pelaa myös shokkitappion fnaticille kokenut LCK:n toinen seedi T1. Joukkue kohtaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä LCS:n edustajan C9:n, kun toinen tappio mutkistaisi T1:n matkaa merkittävästi. Varsinkin C9:n hävittyä jo kaikille muille vastustajille. Ottelu alkaa 03:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Cloud9 toistaa tuttua kaavaa

Uusi vuosi, mutta LCS:n tilastot näyttävät samaa tuttua. Joukkueet näyttivät iskukykyisiltä vielä kesällä, mutta ainakaan vielä LCS ei ole onnistunut haastamaan kunnolla voitosta. Joukkue on jäänyt fnaticin ja EDG:n jyrän alle, kun voittojen ei voida puhua olleen edes lähellä. Myös drafteissa on ollut ongelmia, mutta selkeät tappiot eivät selity pelkällä heikommalla draftaamisella vaan myös joukkueen yksilöiden tekemisessä on paljon paikattavaa. EG oli kykynevä horjuttamaan kaikkia isoja sarjoja, mutta tähän mennessä LCS mukaanlukien C9 näytöt ovat olleet ohuet. Joukkueella ei ole tänään varaa yhtään ylimääräisiin tappeluihin, kun Blaber ei ole voittamassa tasaveroisia gankkeja Onerin kanssa. Joukkue pyrkineekin pysymään tasoissa ensimmäiseen Baroniin asti, jolloin sen Jensen ja Beserker voivat yrittää kääntää tilanteen ja rullata pelin C9:lle Baronin buffin avulla.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

T1 paikkaamaan pettymystä

T1 horjutettii jo toisella pelikierroksella lohkossa, kun fnatic näytti korean vuotta pääosin dominoineelle joukkueelle, että myös LECissä riittää tasoa. Suurin erotus oli bot-lanella, kun paljon hehkutettu Upset näytti olevansa h2h-vertailussa parempi kuin Gumayusi. Tyylikäs soolotappo vastustajan tornin alle alkupelistä oli vasta käynnistelyä, kun Roguen tyyliin myös fnaticin valttikortti oli alkupelistä käyntiin päässyt Lucian. Fnatic voitto kaikki ratkaisevat tappelut T1:ltä alkupelistä ja piti kontrollin tärkeistä objekteista, kun T1 ei onnistunut kääntämään Inhibitor-taisteluissa peliä enää omaan suuntaansa. Faker tuskin on ottamassa Akalia uudestaan, koska moni muu sankari olisi pystynyt pelaamaan paremmin tappioasemasta.

C9 joutuu ikäväksi sijaiskärsijäksi, kun T1 tulee täydellä fokuksella hakemaan avauskierroksen toista voittoaan. T1 pyrkii minimoimaan omat kuolemansa, kun sille riittää, että Guma ja muut coret farmaavat, koska makropelissä LCK:n joukkue on selkeästi parempi kuin vastustajansa. Oner keskittyy todennäköisesti Rift Heraldien puoleen alkupelistä, kun ylimääräiset tornirahat ovat omiaan kasvattamaan kultaeroa kriittisille sankareille. Peli voi olla nopeastikin ohi, jos T1 saa temmon päälle. Lapulle otetaan tappojen underia, kun T1 ei ole järjestämässä tappojuhlaa vaan hillityn ja hallitun voiton.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!