8.10. LoL, Worlds 2022: CTBC Flying Oyster – 100 Thieves | 100T selkeällä tasoerolla otteluun

8.10.2022 klo 02:00

Tappojen tasoitus: 100 Thieves -5,5

Panos
2/5

Perjantain ja lauantain välisenä yönä koittaa yksi esports-vuoden odotetuimmista hetkistä, kun League of Legendsin MM-kisojen eli tuttavallisemmin Worldsien pääturnaus lähtee käyntiin. Turnaukseen tiensä on selvittäny 16 maailman tämän vuoden parasta joukkuetta, kun näistä on jaettu neljä neljän joukkueen lohkoa. Jokaisesta lohkosta jatkoon etenee kaksi joukkuetta turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Taso on tälle vuodella äärimmäisen kova ja heikoimmat joukkueet löytyvät odotusarvoisesti pienempien sarjojen edustajista, jotka ovat päässeet parhaana seedinä suoraan tähän vaiheeseen. Muut vastaavat joukkueet karsiutuivat pois Play-In vaiheessa. Lohkovaiheen pelit ovat paras yhdestä (BO1), ja virheisiin ei ole varaa, kun yksi voitto voi muuttaa kaiken lohkon kohtalon kannalta. Yön pimeinä tunteina toisenas kohtaavat CTBC Flying Oyster (CFO) sekä 100 Thieves (100T). Ottelu alkaa 02:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Yllättäjä turnaukseen

CFO otti kaikkien yllätykseksi PCS:n edustuspaikan suoraan turnaukseen, kun se sijoittui vasta neljänneksi kesäkaudella, mutta ei hävinnyt sarjaakaan pduotuspeleissä, kun se kaatoi finaalissa toisen yllättäjän Beyond Gamingin, joka oli vasta kuudes runkosarjassa. Kovat nimet jäivät rannalle, kun varsin tuntematon kokoonpano pääsee esittelemään taitojaan isolla areenalla. Joukkue luottaa täysin taiwanilaiseen kokoonpanoon, kun kaikkien pelaajien kokemus on PCS:stä ja LMS:tä. Tasollisesti se on selkeästi yksi turnauksen heikoimpia ja sen mahdollisuudet edetä lohkosta jatkoon ovat lähes olemattomat, kun samaan lohkoon arvottiin 100T, Gen.G ja RNG. Jo yksi voitto olisi joukkueelle kova saavutus, kun edes 100T ei ole tasollisesti lähellä joukkuetta molempien suorittaessa normaalilla tasolla. Joukkueen paras sauma on hakea LOUDin tyyliin yllätystä draftilla tai poikkeuksellisilla rotateilla alkupelistä, kun sen on onnistuttava kiertämään vastustajien visio poikkeuksellisella reitillä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

100 Thieves LCS:n tasaisin

100T oli LCS:n vuoden tasaisin joukkue otteiden puolesta, mutta palkinto jäi puuttumaan, kun C9 koulutti rosvojoukkoa finaalissa. Joukkueen todennäköisin kohtalon on lohkon kolmas sija, kun RNG ja Gen.G ovat selkeitä suosikkeja lohkon osalta. Tasavahvalla nipulla, jolta löytyy yksi turnauksen parhaita top-lanereita on mahdollisuus kuitenkin yllättää yksittäisessä BO1-sarjassa. Tämä kuitenkin edellyttää, että joukkue hoitaa puhtaasti ottelut CFO:ta vastaan, kun altavastaajalle menettty kartta sinetöisi rosvojoukon kohtalon. FBI ja Abbedagge ovat suoritusvarmoja core-pelaajia. 100T ei ole pakotettu riskeihin alkupelistä, kun joukkueen makro riittää CFO:n kanssa. Se voikin keskittyä draftissa vahvaan 5v5-pelaamiseen, kun splittaus ei ole ollut trendikästä edellisinä viikkoina. Puhdas teamfight ratkaisee ottelun paljon nopeammin. Toinen vaihtoehto on draftata hyvää suojelua ADC-pelaajalle, jolloin FBI saa rauhassa tapella ilman välitöntä riskiä kuolemasta tilanteista.

Lapulle otetaan 100T:n tappojen tasoitusta, kun alkuyön peleistä tässä on selkein tasoero joukkueiden välillä. PCS:n keskitaso on alhainen jopa LCS:n rinnalla ja rosvojoukon jatkon kannalta tästä ottelusta on tultava voitto. Alhainen tappolinja tarjoaa selkeästi paremman kertoimen suhteessa voittoon ja se on helppo valinta ottelun vetokohteeksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!