28.8. LoL, LPL Summer: Top Esports – Edward Gaming | Nopea revanssi

28.8.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: Top Esports

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella LPL:ssä jatketaan pudotuspelejä, kun alemman kaavion finaalissa kohtaavat Top Esports (TES) ja Edward Gaming (EDG). Joukkueet kohtasivat aiemmin jo edellisenä viikonloppuna ylemmässä kaaviossa, kun viitteen karttaan asti venynyt trilleri kääntyi lopulta TESsin eduksi, kun JackeyLoven Senna oli liikaa. Ottelu alkaa 12:00 ja se on totutusti paras viidestä (BO5).

TES jäi JDG:n jalkoihin

Ylemmän kaavion finaalissa kohtasivat kauden kaksi parasta, kun JDG kaatoi TESsin lukemin 3-2. JDG:n tasavahvempi nippu oli ratkaiseva tekijä ottelussa, kun joukkue teki reverse comebackin oltuaan 0-2 tappiolla. TESsin riveistä onnistujia olivat JackeyLove, jonka kaksi avauspeliä sarjaan hipoivat täydellisyyttä. Tälle pelaamiselle saumat tarjosi Knight, joka voitti oman mid-lanensa voittopeleissä. Sarjan edetessä erot muilla injoilla kuitenkin alkoivat kasvaa, kun 369 ja Kanavi olivat TESsin Waywardia ja Tiania edellä. Tähän yhdistettynä Markin supporvalinnat, jotka eivät olleet yhtä hyvin JackeyLovea suojelevia late-gamessa, oli TESsin paketti tuomittu kaatumaan. Joukkueen menestyksen kannalta on tärkeä, että Wayward saa jälleen vastaavia onnistumisia kuin edellisellä kerralla EDG:tä vastaan. Varsinkin Tian onnistui Wukongilla hyvin Jiejietä vastaan junglereiden taistossa ja katseet kohdistuvat joukkueen tähtikaksikon ympärille.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

EDG uusintayritys

EDG on ollut vahva haastaja tähtikaksikkonsa Scoutin ja Viperin ansiosta. Korealaiset vahvistukset vetävät lähes vertoja TESsin tähdille vertailussa. Joukkueella onkin sama haaste, että miten välttää liikaa kahden pelaajan varaan nojaaminen, kun Jiejie on paperilla Tiania perässä. Hänelle tarvitaan etulyöntiasema draftin kautta, mutta tämä on vaikeaa uhraamatta muuta draftia. Suurin jokerikortti on Flandre, joka ei pärjää omassa match-upissaan top-lanella ilman Jiejien apua. Edelisessä kohtaamisessa Viperin hyper-carry yritykset eivät päättyneet hyvin, kun sekä Zerillä että Aphelioksella joukkueen kohtalona oli tappio. Näistä kahdesta EDG:llä on paine menestyä alkupelissä, kun TES on ollut vahvempi vahvan skaalauksen drafteissa ja tätä tulee horjuttaa jo ennen kuin pelistä on kulunut 20 minuuttia.

Asetelmat ovat lähes identtiset kuin edellisessä kohtaamisessa. Pelillisesti mikään ei ole muuttunut ja molemmat ovat tällä hetkellä pienen askeleen perässä JDG:tä. Yksilöiden osalta TES on paperilla parempi ja sen riveistä Knight on näyttänyt lähes taikurilta välillä palvelimella. Molempien tähdet ovat mid-lanella ja ADC:n roolissa, joten isommat suoriutuserot tulevat muusta kolmikosta, ja tässä TES on ennakkoarviossa edellä, kuten myös edellisessä kohtaamisessa. Tästä syystä lapulle otetaankin edellisen kohtaamisen tapaan TES voittoa, kun kerroin on jopa noussut edelliseen kohtaamiseen verrattuna aavistuksen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!