2.9. LoL, LPL Summer: Royal Never Give Up – Edward Gaming | Paikkaa Worldseihin tarjolla

2.9.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: Edward Gaming

Panos
2/5

LPL:n mestariksi kruunattiin torstaina JD Gaming, mutta pelit jatkuvat edelleen. LPL:ssä sekä LCK:ssa etsitään viimeisiä sarjan edustajia koko vuoden huipentaviin Worldseihin vuosimallia 2022. Perjantaina on jaossa suora paikka päätapahtumaan, kun Royal Never Give Up (RNG) ja Edward Gaming (EDG) kohtaavat ottelussa. Kamppailun voittaja etenee Worldseihin ja häviäjä saa vielä toisen mahdollisuuden Play-In vaiheeseen. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras viidestä (BO5).

RNG tiukassa paikassa

RNG tippui pudotuspeleissä harmillisesti ennen kuin häviäjien kaavio oli käytössä ja se kohtasi juurikin perjantain vastuksen EDG:n, kun RNG taipui lukemin 3-1. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja kesäkauden aikana oli GALA, jonka Lucian ja Aphelios ovat varsinkin vaarallisia. GALAn harmiksi tällä hetkellä kumpikaan ei ole korkein prioriteetti (elleivät korkeammat prioriteetit mene bannin taakse). Suurempi haaste joukkueelle on, että junglereiden meta on kääntynyt pudotuspelien aikana uuteen suuntaan ja Viego on tippunut pois. Jungleri Wei oli juuri ko. sankarilla parhaimmistoa. Varsinkin tällä hetkellä metassa oleva Vi on vahva riski, kun ultilla sankari committaa vahvasti tappeluun ja esimerkiksi DWG KIA käytti tätä omassa ottelussaan torstaina LCK:n puolella härskisti hyödykseen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Puolustava mestari löysi vireen

EDG:n kesäkausi ei ollut optimia, mutta se selvitti tiensä pudotuspeleihin ja pääsi kolmen joukkoon kaadettuaan RNG:n lisäksi LNG samoin lukemin 3-1. TES oli joukkueelle kuitenkin liian kova pala sinetöiden joukkueen kolmossijan, kun EDG hävisi TESsille kahdesti kaavion aikana. Worldsien viime vuoden voittaja rakentaa pelinsä kahden korealaisen tähtensä ympärille, kun Scout ja Viper ovat kenties sarjan suoritusvarmin kaksikko ja pärjäävät vertailussa Knightin ja JackeyLoven kanssa. Joukkueen suurin kysymysmerkki on top-lanella, kun Flandre ei pärjää vertailussa monen muun top-lanerin kanssa. Tätä pyrkii auttamaan jungleri JieJie, jonka päätavoite on priorisoida Viperille hyvä peli, koska korealaistähdet onnistuivat kantamaan myös edellisessä RNG:n kohtaamisessa.

Runkosarjan perusteella RNG olisi ottelun suosikki, mutta EDG oli uudelleensyntynyt joukkue pudotuspeleissä ja haastoi ensimmäisessä kohtaamisessa myös tosissaan TESsiä. Voima-asetelmat ovatkin kääntyneet EDG:n eduksi, kun RNG on lyhyen pudotuspelitaipaleen oudossa tilanteessa, että vastustaja on päässyt pelaamaan selkeästi tiheämpään virallisia pelejä. RNG tarvitsee hyvät alut kartoille, kun Scout ja Viper ovat todella vähävirheisiä pelaajia late-gamessa ja yksi tappelun voitto lopettaa koko pelin, kun kellossa on yli 35 minuuttia. Pitkässä BO5-sarjassa mahtuu virheitä varmasti molemmille joukkueille, mutta vähemmän virheitä tekevä kuittaa koko ottelun voiton, kuten nähtiin myös LPL:n finaalissa. Tästä näkökulmasta EDG on selkeästi houkuttavampi vaihtoehto ja lapulle otetaankin EDG:n voittoa, kun sille tarjoitaan kelvollista kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!