17.8. LoL, LPL Summer: LNG – Bilibili | LNG kokemus painaa lasissa

17.8.2022 klo 12:00

Ottelun tasoitus: LNG -1,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin kaudet ovat siirtyneet pudotuspelivaiheeseen ja keskiviikkona pelataan Kiinan ammattilaissarja LPL:n pudotuspelejä. Päivän ottelussa kohtaavat LNG ja Bilibili Gaming, kun tässä vaiheessa tappio tietää kesälomia. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras viidestä (BO5), kuten LoLin pudotuspeleille on tyypillistä.

LNG heräili loppua kohti

LNG:n kesän runkosarja oli kokonaisuutena alisuorittamista, kun joukkue kärsi monta tappiota ennakkoon selkeästi heikommille joukkueille. Peli kuitenkin parani loppua kohden ja pudotuspeleihin joukkue lähtee lähes parhaassa formissa, mitä siltä edeltävät kuukaudet on nähty. Sarjan kärki on joukkueen tasolle liian kauakana, kun Doinb ja Tarzan eivät pysty kahdestaan ihmeisiin. Sen sijaan tämän päivän vastus Bilibili on täysin tehtävissä, kun LNG on tasollisesti paras joukkue sijoille 7-10 jääneistä joukkueista. Sarjan top5 on tasollisesti edellä kaikkia muita ja tämä viisikko myös miehittää lähes varmasti välieriä jollain koostumuksella. LNG ei ole loistanut alkupeleissä, vaan voitollisissakin peleissä mid-game on ollut sen avainhetki, kun ison ultimaten sankarit, kuten Azir sopivat Doinbille. Ensimmäinen baron on LNG:n kannalta kriittinen, kun kartan avaaminen tornien osalta on joukkueen pelityylille tärkeää.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Bilibili pirteä yllättäjä

Bilibili päätti kauden kahteen voittoon ja kiilasi itsensä mukaan, kun se oli yhden pelin plussalla Anyone’s Legendin ja ThuderTalkin rinnalla. Yksittäiset 2-0 voitot ovat kultaakin arvokkaampia, kuten jälleen kerran nähtiin. Joukkue on ollut tasapaksu suoritustasoltaa, kun kukaan ei ole erottunut suoritustasoltaan muusta kokoonpanosta. Ohipelejä on sattunut kaikille, mutta myös loistavia esiintymisiä. WeiWei on pelannut suurimman osan kaudesta Viegolla laihoin tuloksin, joten junglereiden taistossa Tarzan on edellä, kun korealaisen sankarivalikoima on monipuolisempi ja hän pystyy pelaamaan myös ”häviävää” match-uppia, kun korealaisen kartan tietämys on askeleen edellä vastustajaansa. Mid-lanen herruus menee Doinbille, mutta bot-lanella Doggo voi yllättä, kun hänen harteillaan lepää paljon ottelun kulusta. Hänen on pystyttävä venymään, koska soolo-linjat kääntyvät LNG:lle, kun Doinbin kokemus korostuu ratkaisupeleissä.

LNG on asetettu kertoimissa suosikiksi, kun meritoituneempi joukkue on suosikki myös meidän papereissamme. LNG:ltä odotettiin ennen kesää nousua haastamaan osaa suurista, mutta tämä yritys jäi piippuun. Ensimmäisen pudotuspelikierroksen voitto on kuitenkin minimi, mitä joukkueelta odotetaan. Lapulle otetaankin LNG:n ottelun tasoitusta, kun pitkässä BO5-sarjassa henkinen puoli korostuu muun yli ja LNG on sekä yksilö- että joukkuetasolla vastustajansa edellä. -1,5 tasoitus myös kestää yhden tappion sarjaan, kun 3-1 tulos tuo vielä rahat kohteesta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!