1.9. LoL, LPL Summer: JD Gaming – Top Esports | Kesän huipennus

1.9.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: Top Esports

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella torstaina LPL:ssä nähdään kahden selkeästi kauden parhaan joukkueen kohtaaminen. JD Gaming (JDG) selvitti tiensä finaaliin ylemmästä finaalista, kun se kaatoi jo kertaalleen Top Esportsin (TES) lukemin 3-2. Top Esports taas selvitti tiensä tappion jälkeen alemmasta finaalista voittamalla selkeästi 3-0 lukemin Edward Gamingin, kun käsillä on varsinainen herkkupala. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras viidestä (BO5), kuten pudotuspeleissä on ollut ensimmäisestä kierroksesta lähtien.

JDG ennakkosuosikin viitta harteilla

JDG onnistui reverse sweepissä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, kun TESsin 2-0 johto vaihtui JDG:n 3-2 voittoon. TES vei kaksi ensimmäistä kiinnitystä suhteellisen vaivattomasti ja näytti etenevän suoraa finaaliin. Tämän jälkeen kolmas kartta olikin täysi JDG:n näytös, kun JDG sai oikeat sankarit edelle ja 369:n Aatrox oli ongelma vastustajalle. Viimeiset kaksi ottelua olivat varsin maratonotteluita ja ratkesivat lopulta yksittäisen tappelun paremmin pelaamiseen ja siihen kumman drafti skaalautui paremmin full buildeihin ja tässä JDG:llä oli etu molemmissa, kun Zeri vs Lucian ja Sivir vs Zeri draftit suosivat molemmissa tapauksissa JDG:n ajan pelaamista. Joku voisi sanoa, että TES olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta sillä oli sauma myös tehdä näin, jos se olisi toteuttanut draftiensa vaatiman pelityylin paremmin.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

TES revanssin mahdollisuus

TESsin elämänlanka peleissä on ollut sen bot-lane, kun JackeyLove on parhaimmillaan täysin omassa luokassaan ottelun ADC-vertailussa Hopen kanssa. Tilastot myös näyttävät miten vahvasti TESsin bot-lane on tapoissa mukana. Varsinkin junglerien ero on merkittävä, kun Kanavi on selkeästi aggressiivisemmin mukana tapoissa ympäri karttaa. Tian on luottanut paljon Wukongin ja Vi:n kaltaisiin sankareihin, mutta juuri näiden kanssa hänen peliansionsa ovat jääneet vajavaisiksi, vaikka Wukongilla hän on voittanut 4/5 peliä. Jos TES saa Waywardin ja Tianin välisen pelin rullaamaan ja rift heraldin kontrollin alkupelistä, on TES todella vahvoilla, kun JackeyLove osaa käyttää paremmin hyödyksi ADC-sankareiden ajoitukset. Paperilla siis TES vie mid-lanen ja bot-lanen. JDG:n etu on junglessa ja top-lanella. 369 on sarjan paras top-laneri ja Waywardille pitää draftata tietoisesti häviävä match-up, jolla pystyy kuitenkin auttamaan 5v5-tilanteissa tai counteroida 369 säästämällä hänen draftinsa myöhemmäksi.

Edellinen kohtaaminen oli trilleri ja vastaava näytös on myös luvassa tänään. JDG on asetettu suosikiksi otteluun edellisen kohtaamisen perusteella, mutta TES antoi myrskyvaroituksen EDG:tä vastaan, kun 3-0 tulosta ei voida ohittaa. Merkittävää tässä ottelussa oli vielä, että TES onnistui kääntämään maratonpelejä edukseen, kun EDG näytti karkaavan voittoon kolmannessa kartassa, mutta TES onnistui sinnittelemään ja lääntämään pelin edukseen tästä huolimatta. Knight ja JackeyLove kaatoivat kenties sarjan kovimman parivaljakon Scoutin ja Viperin. Tänään luotetaan, että sama tempo jatkuu. Lapulle otetaan TESsin voittoa, kun revanssista oppinut joukkue ei anna uuden reverse sweepin tapahtua ja pitää Kanavin aisoissa. Ennakkoon todella tasaisessa ottelussa yli kahden kerroin on liikaa TESsille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!