10.9. LoL, LEC Summer: Rogue – fnatic | Fnatic unelmaruni jatkuu

10.9.2022 klo 18:00

1. kartan tapot: alle 26,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella loppuhuipennus lähestyy, kun tänään LECissä etsitään alemman kaavion finaalissa vastusta varsinaiseen finaaliin G2:lle. Alemman kaavion finaalissa kohtaavat ylemmästä kaaviosta tippunut Rogue ja alemmasta kaaviosta kaikista otteluista voiton ottanut fnatic. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5).

Rogue tuli jyrätyksi

LECin kesässä on vain enää yksi suosikki, kun G2 jyräsi tyylipuhtaasti finaaliin eikä jättänyt Roguelle sanansijaa. Rogue oli sarjassa vielä mukana alkupeleissä, mutta G2:n tekeminen tappeluissa on tällä hetkellä täysin omalla tasollaan. Caps on herännyt loistoonsa tosipeleissä ja häneltä nähdään vastaavia otteita kuin viimeksi Worldsien finaaliin johtaneessa turnauksessa. Larssen ei ollut huono mid-lanella, mutta varman päälle pelaaminen ei riitä G2:n kanssa. Joukkueella on ollut viikko aikaa prepata ottelua ja fnaticin pelityyli on monelta osa-alueelta vastaavaa kuin G2:n. Malrangin pitää pystyä seuraamaan Razorkia kartalla, kun top- ja mid-lane ovat fokuksessa alkupelin osalta. Odoamne on hyvähä päivänä edelleen sarjan paras top-laneri ja Larssen vie oman linjansa Humanoidia vastaan. Ongelmana tässä on, että Roguen heikoin lenkki bot-lane jää tällöin ilman apua. Comp ei ole loistanut 2v2-tilanteissa supportinsa kanssa ilman selkeää etua matchupissa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnaticin flow-tila jatkuu

Fnatic on voittanut kolme alemman kaavion ottelua peräkkäin ja on yhden voiton päässä alemman kaavion unelmasta. Joukkue on päässyt G2:n tavoin hyvään viretilaan juuri ennen pudotuspelien alkamista ja se näyttää lähes uudelleensyntyneelle joukkueelle. Upset on joukkueen tähtipelaaja ja hän on lunastanut odotukset otteluissa, kun hänen lähes virheetön pelaamisensa tappeluissa, on ollut fnaticin voittojen sinetti. Hylissang ja Razork muodostavat tällä hetkellä sarjan tehokkaimman roamaavan duon ja pystyvät paikkaamaan Wunderin ja Humanoidin puutteet.

Tässä vaiheessa kaaviota kyseessä on enemmänkin henkien taisto, kun molemmat joukkueet ovat ansaitusti top3:ssa, mutta draftit ja varsinkin ensimmäisen 15 minuutin pelikirjat kartoissa ovat ratkaisevassa asemassa. Fnatic on tottunut dominoimaan juuri alkupelejä ja Rogue taas ottamaan torjuntavoittoja ja kääntämään pelin mid-gamessa. Joukkueiden kohtaamiset tulevatkin todennäköisesti olemaan nopeita snowballeja suuntaan tai toiseen. Toisena vaihtoehtona on kyttäilevää peliä, jossa farmataan siihen asti, kunnes toisen joukkueen on pakko tapella. Molemmat skenaarioista tukevat varsin vähätappoisia pelejä enemmistön sarjasta. Yleensä sarjan avauspelissä nähdään aavistuksen varovaisempaa pelaamista, kun molemmat haluavat sarjan ensimmäisen kiinnityksen. Johtoasemassa olevalla joukkueella on varaa ottaa riskejä, mutta 0-0 tilanteessa kumpikaan ei halua lahjoittaa avausvoittoa pois. Lapulle otetaankin tappojen underia avauskarttaan, kun varsinkin Roguen keskiarvoihin nähden linja on korkealla. Edellisessä kohtaamisessa G2:n kanssa linja ei rikkoutunut kertaakaan. kun kyseessä on varsin samantyylinen joukkue pelityyliltään (G2 vs fnatic). Ottelun voiton kertoimissa Roguen kerroin alkaa lähestyä houkuttelevaa tasoa, mutta tätä pääsee todennäköisesti iskemään paremmalla kertoimella tai +1,5 tasoituksella livestä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!