6.8. LoL, LEC Summer: Misfits – MAD Lions | Leijonat askeleen edellä

6.8.2022 klo 20:00

Tappojen tasoitus: MAD Lions -4,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin peliviikko käy kuumana, kun lauantaina pelataan LECissä toinen pelikierros. Tämän jälkeen runkosarjaa on jäljellä päätösviikonloppu, kun neljä kierrosta jäljellä sijoitukset voivat heilahtaa voimakkaasti suuntaan tai toiseen sarjataulukossa. Lauantaina toisensa kohtaavat kärkijoukkue MAD Lions ja Misfits, kun Misfits on noussut jo pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Ottelu alkaa 20:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

Misfits nousussa

Misfits on käyttänyt tilaisuutensa ja napannut voitot heikommista joukkueista paperilla. Tähän tulee päälle vielä bonuksena Roguen kaataminen viikko sitten, kun Misfits on kolmen ottelun voittoputkessa. Perjantaina joukkueelta nähtiin todella onnistunut drafti, jonka avuttamana joukkue nappasi jo alkupelistä johdon, josta ei se ei luopunut missään kohtaa. Irrelevantille sattui hyvä päivä ja varsinkin Sejuani yhdistettynä Vetheoksen Taliyahiin teki tuhoa tarvittavat minuutit alkupelistä, kun Neonin Sivir hoiti loput. Uudet sankarit ovat nousseet metan päälle ja Misftis pystyi paremmin hyödyntämään näitä muutoksia.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Leijonan karjaisu vajaa

MAD Lionsin perjantaina oli tappiokas, kun Rogue palasi omalle tasolleen. Leijonien draftissa ei ollut moitteita, mutta Rogue osasi jälleen loistaa alkupelistä, kun leijonien Zeri-valinta antoi tempoedun Roguelle. MAD Lionsilla oli peräti kuuden ottelun voittoputki ennen tappiota ja joukkue jatkaa sarjataulukon piikkipaikalla tappiosta huolimatta. Erotusta on kuitenkin vain yksi voitto, joten viimeiset kierrokset myös leijonat on pakotettu nappaamaan voittoja kovalla prosentilla. Mahdollisuus valita pudotuspelivastustaja on etu, josta joukkue ei halua luopua.

Misfitsin voittotahti on parantunut, kun joukkue vaihtoi junglerikseen Zanzarahin, jolle tilaa sai tehdä Shlatan. Hän on pelannut tähän mennessä kaikissa kolmessa pelissään Poppya menestyksekkäästi. Kapea otos sankarivalikoiman osalta ei vielä vakuuta, että Zanzarah olisi merkittävä parannus pitkässä juoksussa, kun Misfitsin draftit ovat auttaneet enemmän suhteessa junglerin vaihtoon. MAD Lions on reagoinut myös nopeasti metan muutoksiin ja eilinen tappio Roguelle ei johtunut draftista vaan Roguen selkeästi paremmasta alkupelistä, kun MAD Lions tuli lyödyksi sen omilla aseilla. Joukkue on ollut koko splitin alkupelin paras joukkue ja sellaisen alun se haluaa myös Misfitsiä vastaan, kun Vetheoksen aisoissa pitäminen pohjaa voiton joukkueelle. Lapulle otetaan MAD Lionsin tappojen tasoitusta, kun alhainen linja kelpaa peleille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!