3.9. LoL, LEC Summer: G2 – Rogue | Jatkuuko G2:n hurmio?

3.9.2022 klo 18:00

1. kartan tapot: alle 27,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin pelit jatkuvat myös Euroopan puolella, kun illasta ratkaistaan kesäkauden pudotuspelien ensimmäinen finalisti. Ylemmän kaavion finaalissa kohtaavat G2 ja Rogue, kun avauskierroksilla voitolliset joukkueet taistelevat suorasta tiestä finaaliin. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5).

G2 flow-tilassa

G2 jatkoi voittojen tiellä, kun joukkue kaatoi Misfitsin avauskierroksella lukemin 3-1. G2 päätti myös runkosarjan todella vahvasti ja viime kevään kaltainen vahva flow-tila on vallannut joukkueen ja sen pelaajat. G2 ilmottautuikin viimehetken ryhtiliikkeellä suurimmaksi mestarikandidaatiksi, kun suuri osa joukkueista on hapuillut kesäkaudella enemmän kuin koskaan eikä kenttä ole yhtä selkeä kuin esimerkiksi LCK:ssa ja LPL:ssä. Caps oli vahvoja onnistujia Misfitsia vastaan ja hänen konkariparinsa Jankos niinikään. Tällä kaksikolla on vastuu tuoreemman kaksikon Flakked ja Targamas kannattelusta, kun keväällä ihastuttaneet juniorit ovat henkisellä puolella vielä kasvuvaiheessa. Brokenblade on sarjan parhaita splittaajia, mutta joukkueensa zoneejana / lihamuurina toimimisessa hänellä on vielä kehitettävää.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Rogue kurinalaisuudella menestykseen

Rogue on kenties LECin joukkueista kurinalaisin pelityyliltään ja joukkuetta on leimannut vähäkuolemaisuus myös enemmän tappoja sisältävässä metassa, kun sen tilastot eivät nouse keskiarvojen mukaisesti. Larssen on tasaisen varma uurastaja, kun hän ei häikäise yksilösuorituksilla, mutta ei myöskään tee virheitä. Malrang on päässyt kuluneen vuoden aikana sisään LECin pelityyliin ja hänen riskinottonsa on paremmin balanssissa nykyhetkessä, kun hän tietää, että pitkissä sarjoissa on määränsä mitä gankeissa voi riskeeraa. Comp on Flakkedin veroinen tai jopa parempi ADC-pelaaja ja hänen sankarivalikoimansa on todella monipuolinen, kun häneltä taittuu sekä lanedominanssi että passiivinen farmaus.

G2 on asetettu kertoimissa ansaitusti suosikiksi, mutta yksittäisistä joukkueista Roguen pelityyli voi olla tarpeeksi haastamaan G2:n päälle vyöryvän hyökkäyksen. Ottelun voiton kertoimet ovat linjassa, mutta vedossa tartutaan karttakohtaisiin vetoihin, kun varsinkin avauspelissä on luvassa tunnustelevaa peliä ja mihin ottelun draftit kehittyvät, kun useat joukkueet priorisoivat samat sankarit pelistä toiseen, jos ne jäävät banneista auki. Roguen paras sauma on vältellä isoja tappeluita, koska G2 on tällä hetkellä pitelemätön 2v2 ja 3v3 tilanteissa. Rogue siis taistelee vaan ylimiehitettynä kartalla. Tämä taas painaa tappojen odotuksia alas, varsinkin linjan ollessa korkealla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!