2.9. LoL, LEC Summer: Misfits – fnatic | Fnatic laadukkaampi joukkue

2.9.2022 klo 19:00

Ottelun tasoitus: fnatic -1,5

Panos
1/5

League of Legendsin puolella pelit jatkuvat Aasian sarjojen lisäksi illasta myös Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tässä vihjeessä katseet suunnataan LECiin, kun illan pelissä kohtaavat fnatic ja Misfits. Häviäjien kaaviossa pelit ovat yhtä tappiota vaille ohi, eli molemmat joukkueet pelaavat kauden jatkumisesta. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5).

Misfits yhden kortin varassa

Misfits on pudotuspelien osalta tutun pelikuvion varassa, kun sen menestys on yhden kortin varassa. Joukkueen ilmiömäinen mid-laneri Vetheo tarvitsee onnistuneet alkupelit ostaakseen aikaa Neonille. Jos fnatic onnistuu pitämään Vetheon aisoissa, niin Misfitsin urakka muodostuu merkittävästi vaikeammaksi. Pudotuspelien avauskierroksella junglessa jatkoi Zanzarah, kun Shlatanin otteet veivät penkkikomennukselle kesäkaudella. Hän on näyttöjensä perusteella edelleen matkalla tasaiseksi jungleriksi. Tämä yhdistettynä top-laneri Irrelevantiin, joka on samalla tavalla ailahtelava, on joukkueen katseet vahvasti mid-lanen suunnassa. Neon on todistanut, että hän voi kantaa Zerillä ja Sivirillä, mutta tämän toteutumiseksi joukkueen alkupelin on onnistuttava, kun runkosarjassa joukkue oli keskimäärin 1k perässä vartin kohdalla kullassa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnatic henkinen voitto takana

Fnatic teki kaikkien joukkueiden unelman reverse sweepin, kun joukkue käänsi 0-2 tilanteen 3-2 voitoksi ja kaatoi kesäkauden yllättäjän Excelin. Ensimmäiset kaksi ottelua olivat todella hakevia joukkueen osalta, kun se menetti avauspelissä selkeän johdon ja toisessa pelissä Markoon piti joukkuetta pilkkanaan. Viimeiset kolme peliä olivat kaikki pitkiä otteluita ja olisivat voineet päättyä nopeammin, mutta viimeisessä ja ratkaisevassa kartassa fnatic pelasi äärimmäisen varman päälle, kun panoksena oli kauden jatkuminen. Voitto-otteluissa fnatic pääsi pelaamaan vahvuuksillaan ja sen paljon kritisoitu Upsetin kautta liikapelaaminen ei toteutunut. Razork onnistui auttamaan myös Humanoidille vahvat pelit ja Wunder sai vahvat cc-herot, joiden avulla 5v5-tilanteet kääntyivät joukkueen eduksi. Joukkueen kannalta parasta onkin keskittyä voittamaan muu kartta ja luottaa, että Upset saa tarvittavan farmin ilman liikaa fokusta bot-lanella.

Joukkueiden kertoimet ovat tasoittuneet mitä lähemmäksi illan ottelu on saapunut ja nykyisillä kertoimilla myös Fnaticin ottelun voitto alkaa lähestyä pelattavaa. Lapulle otetaan kuitenkin aavistuksen riskimpi kohde pienellä panostuksella, kun fnaticin ottelun tasoitus on illan valinta. Fnaticilla on kaikki edellytykset viedä ottelu 3-0 tai 3-1, kun joukkue välttää Exceliä vastaan alkusarjassa tehdyt virheet. Tasavahvempi kokoonpano vastaan yhdeän miehen show kääntyy pitkissä sarjoissa hyvällä prosentilla fnaticin eduksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!