4.9. LoL, LEC Summer: MAD Lions – fnatic | Fnatic virittelee unelmaa

4.9.2022 klo 18:00

Ottelun voittaja: fnatic

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella Aasiassa saadaan sunnuntaina päivästä selville viimeinen Worldsien edustaja, mutta Euroopassa LECissä pudotuspelit jatkuvat edelleen. Sunnuntaina häviäjien kaaviossa toisensa kohtaavat MAD Lions ja fnatic, kun alemmassa kaaviossa kauden päättyminen on yhden tappion päässä. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5).

Leijonat tiukka tappio

MAD Lions avasi pudotuspelit tappiolla Roguelle, kun viiden kartan trillerissä Rogue veti pidemmän korren. Runkosarjassa toiseksi sijoittunut MAD Lions on tunnettu jungleri Elyoyan omintakeisesta tyylistä pelata, kun hänen aggressiivisella infojen hakemisella ei ole vastinetta koko sarjassa. Joukkue pelasi alkukauden varsinaisessa hurmostilassa ja oli vahvasti jopa matkalla runkosarjan voittoon, mutta tahti hyytyi mitä lähemmäksi tosipelit saapuivat. Nisqy ja UNFORGIVEN ovat lunastaneet odotukset, mutta varsinkin illan ottelun kannalta on kriittistä, että top-lanelle saadaan onnistunut sarja, kun muut linjat eivät ole floppaamassa laning-vaiheessa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnatic virittelee unelmaa

Fnatic on voittanut jo kaksi kertaa alemmassa kaaviossa, kun ensin kaatui kesän yllättäjä Excel ja aiemmin tänä viikonloppuna kaatui Misfits, kun fnatic suorastaan dominoi itsensä 3-0 lukemin yhden kierroksen eteenpäin. Fnaticin polttopisteessä oleva Upset on ollut mies paikallaan pudotuspeleissä ja hänen otteensa tuntuvat vain paranevan kierros kierrokselta. Hän ei välttämättä loista laning-vaiheessa kaikissa matchupeissa, mutta farmauksen ja teamfighttien osalta hän on lähellä LECin parasta. Fnaticin bot-lane on varsinkin loistanut Lucian + Nami combolla, ja on todennäköistä, että tätä ei mahdollisteta leijonia vastaan. Humanoidilta tarvitaan Misfits ottelun kaltaista venymistä alkupeleistä, että Nisqy ei pääse liian helpolla, mutta suuremmat katseet kohdistuvat Razorkiin, kun hänen on voitettava junglejen välinen taisto, koska sekä top- että mid-lane ovat yhdellä gankilla erotettavissa oman joukkueen suuntaan.

Ennen pudotuspelejä moni olisi laittanut MAD Lionsin selkeäksi suosikiksi, mutta fnaticin runkosarjan päätös ja pudotuspelien otteet ovat tasanneet kertoimet jo tasabookkiin. Upset on painonsa arvoinen kullassa ja flow-tila on LECissä vahvasti määräävä tekijä, kun onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia nopeassa pelitahdissa. Lapulle otetaankin fnaticin voittoa, kun joukkueen yleiset voimaluvut ja pelaaminen näyttävät olevan askeleen edellä MAD Lionsiin verrattuna. Varsinkin alkupelien osalta fnatic on suorastaan dominoinut edelliset sarjat ja Upsetin kaltaista ADC-pelaajaa vastaan MAD Lionsilla ei ole varaa vastaavaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!