11.9. LoL, LEC Summer: G2 – Rogue | G2 niskan päällä

11.9.2022 klo 18:00

Ottelun tasoitus: G2 -1,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin kausi Euroopassa huipentuu tänään sunnuntaina, kun illan ottelun päätteeksi kruunataan kesäkauden mestari. Finaaliin tiensä selvitti suoraa ylemmästä kaaviosta G2 ja eilen joukkue sai seurakseen fnaticin kaataneen Roguen. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen ylemmän kaavion finaalissa, kun G2 kaatoi Roguen suoraan 3-0. Ottelu alkaa 18:00 ja se on paras viidestä (BO5).

G2 vahvassa iskussa

G2 löysi kadonneen iskukykynsä kaksi viikkoa ennen runkosarjan loppua ja tahti ei ole hiipunut. Caps on löytänyt hyvän vireen ja ennen kaikkea hänen laaja sankarivalikoimansa tekee vastustajan banneista todella vaikeat, kun Caps ei roiku Azirin ja Ahrin varassa. Joukkueen bot-lane on löytänyt jälleen yhden uuden vaiheen, kun Flakked ja Targamas tuntuvat paranevan viikko viikolta. Jankos on esiintynyt perusvarmasti, hän ei tee ihmeitä alkupeleissä, mutta tarvittavan joukkueen voittoon. Brokenblade on kunnostaunut splittaamisen lisäksi myös tappeluissa, kun hänelle on draftattu pudotuspeleissä enemmän frontline / cc -henkisiä sankareita. G2:n vahvuus on ollut mid-game, kun joukkueella ei ole ollut pakottava tarve voittaa alkupelejä drafteillaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Rogue yllätti fnaticin

Rogue lähti altavastaajana lauantain otteluun fnaticia vastaan ja avauspelin jälkeen kauden päättyminen näytti kutsuvan. Tämän jälkeen joukkue sai kuitenkin pelikirjansa kuntoon, kun fnatic pelasi itsensä pussiin seuraavien pelien drafteissa. Rogue on parhaimmillaan, kun sillä on selkeä frontline ja lisäksi skaalautuvat carryt, kun se ei pelaa kelloa vastaan. Ottelun ensimmäisessä pelissä Rogue pyrki voittamaan aggressiivisesti alkupeliä ja tarjosi fnaticille paikat rokottaa virheistä. Lopuissa peleissä Rogue palasi sille totuttuun defensiiviseen tyyliin, kun skaalautuvien draftien ansiosta joukkueella ei ollut pakottavaa tarvetta tapella alkupelistä tai ottaa riskejä. Fnatic sen sijaan pakotti itsensä 2/3 pelissä tilanteeseen, missä sen on pakko saada kultaeroa ja tämä pelasi jälleen Roguen pussiin. Comp pääsi skaalaamaan rauhassa ja joukkue käytti vahvat hetkensä hyvin, kun fnatic oli pakotettu jatkuvasti ottamaan suurempia riskejä pelien edetessä.

Rogue onnistui riisumaan fnaticin sen omilla aseilla, kun alkupelit eivät menneet halutusti sen kannalta. G2:sta erottaa fnaticista, että se pelaa alkupelin huomattavasti passiivisemmin ja sen ratkaisunhetket tulevat vasta 15 minuutin jälkeen. Joukkue on ollut lähes tasoissa keskiarvollisesti kullassa 15 minuutin kohdalla, vaikka se on voittanut 6/7 peliä pudotuspeleissä. Alkupelit voivatkin olla hyvinkin kyttääviä ja objektien vaihtamista, kun molemmat odottavat 2-3 itemin ajoitusta carryille. Näissä G2 on ollut parempi ja eiliseen verrattuna nyt Roguella on paineet saada pieniä etuja, koska G2:n 5v5-pelaaminen on ollut parhaassa formissa kaikista joukkueista pudotuspeleissä. Lapulle otetaankin G2:n tasoitusta otteluun, kun joukkueen yli yhden kartan häviäminen sarjaan vaatii ohidraftia G2:n puolesta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!