5.8. LoL, LEC Summer: G2 – Excel | Suosikkien aika nousta

5.8.2022 klo 23:00

Ottelun voittaja: G2

Panos
1.5/5

League of Legendsin peliviikko LECin osalta käynnistyy jälleen perjantaina, kun kaksi viikkoa ennen runkosarjan päättymistä tilanne on historiallisen tasainen. Peräti seitsemän joukkuetta on kahden voiton erotuksella, kun vain häntäpään BDS ja kärkijoukkue MAD Lions on erottunut selkeämmin rintamasta. Tilanne lopullisen järjestyksen osalta on edelleen täysin auki ja varsinkin ennakkosuosikkien osalta odotellaan ryhtiliikettä, kun edelliset neljä peliviikkoa ovat tarjonneet paljon yllätyksiä ja epätasaisia otteita myös rutinoituneilta joukkueilta. Perjantaina illan viimeisessä ottelussa kohtaavat identtisellä tuloksella tällä hetkellä olevat G2 ja Excel, kun kestomenestyjä ja kesän yllättäjä taistelevat tärkeästä voitosta, kun jokainen voitto merkitsee sijoitusta ylempänä sarjataulukossa. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

G2 loppukirin paikka

Kevään yllättäjä ja MSI:ssä suuria legendoja kaatanut kokoonpano ei ole vielä ajautunut kriisiin, mutta otteet palvelimella ovat vähintäänkin kysymysmerkkejä nostavia. Joukkue on nostanut voittoprosenttiaan kuluneet kaksi viikkoa, mutta edellinen viikonloppu päätettii jälleen täydelliseen ohipeliin. Varsinkin Capsilta kaivataan kevään ratkaisuhetkien virettä, kun joukkue tarvitsee vielä voittoja sinetöidäkseen paikkansa pudotuspeleissä. Joukkueella on paperilla kyky ja edellytykset mennä pitkälle myös kesäkaudella, mutta tasaisuuden on löydyttävä ennen kuin on myöhäistä. Joukkue on hävinnyt vain pari tiukkaa taistoa, kun suurin osa tappioista on ollut varsin musertavia. Joukkue ei ole ollut parhaimmillaan metassa, jossa myös tappioasemasta voidaan nousta voittoon, kun se ei ole menestynyt tällä saralla yhtä hyvin kuin vastustajansa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kestääkö yllättäjän tahti

Excel aloitti kesäkauden jyrinällä, kun ensimmäisinä viikkoina vain juurikin G2 onnistui kaatamaan joukkueen ja muuten se eteni voitosta voittoon. Kesän edetessä on voittojen tahti kuitenkin harvennut ja joukkue joutui vastaantulijaksi sekä MAD Lionsin että Vitalityn kanssa. Joukkueen alkuhurmoksen avainpelaaja oli Markoon, joka teki mitä halusi junglessa avausviikonloput, kun hänen alkupelin ratkaisunsa raketoivat joukkueen johtoon kovalla prosentilla. Kauden edetessä ovat joukkueen haavoittuvaisuudet kuitenkin tulleet esiin ja vastustajat ovat onnistuneet pitämään Markoonin aisoissa ja tätä kautta koko Excelin joukkueen.

Tärkein match-up käydään mid-lanella, kun Caps ja Nukeduck ratkovat alkupelin herruutta. Useat suosiossa olevat mid-lanerit ovat alkupelin johdosta hyötyviä, kuten Perkzin Ahri näytti edellisessä G2:n pelissä. Caps on ollut heikko farmaavien sankareiden kanssa ja hänelle halutaan varmasti aktiivinen lvl6 mid-laneri, kun G2 haluaa kuskin paikalle ja välttää pitkän pelin 50-50 tilanteet. Kertoimien osalta joukkueet on saatu hyvin lähelle toisiaan johtuen Excelin suuresta venymisestä kauden osalta. Kokonaisuutena G2 on kuitenkin joukkue, joka on näyttänyt selkeästi suurempaa potentiaalia ja vastaavilla kuntopuntareilla G2:n puolella on etu, kun ilman täydellistä epäonnistumista alkupelistä on joukkue suosikki viemään ottelun jopa alavireisen Capsin kanssa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!