31.7. LoL, LCS Summer 2021: TSM – 100 Thieves | Kärkikamppailu yön herkkuna

2021-07-31 01:00:00

Tappojen kokonaismäärä: alle 24,5

Panos
2/5

Yöllä pelataan myös LCS:n päätösviikonlopun avauskierrosta, kun LCS:ssä sarjataulukossa kastijako on vahva tällä hetkellä. Sarjan kolme heikointa joukkuetta pelaavat omaa sarjaansa, keskikastissa ovat Dignitas ja Immortals ja selkeässä kärjessä on viisikko, johon lukeutuvat jaetulla kärkipaikalla olevat TSM ja 100 Thieves, kun rosvot ovat keskinäisten otteluiden perusteella vielä ainakin hetkellisesti piikkipaikalla. Joukkueet kohtaavat kuitenkin tulevana yönä, joten lauantaina aamusta vain toinen on sarjan kärjessä. Ottelu alkaa 01:00 Suomen aikaa ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

TSM löysi vireen kreivin aikaan

Team SoloMid palasi voittojen tielle päättämällä edellisen viikonlopun kahteen voittoon ja näiden ansiosta se on tasoissa rosvojen kanssa koko sarjataulukon piikkipaikalla. Joukkueen otteet splitin puolivälissä osoittivat taantumisen merkkejä, mutta yksi LCS:n legendaarisimmista seuroista löysi paremman vireen uudelleen kriittisellä hetkellä, kun runkosarjan voitto oli lipsumassa pois. TSM ja 100T ovat olleet kesän iloiset yllättäjät, kun Liquidin ja Cloud9 ovat saaneet realistiset haastajat. TSM:lle kriittinen palanen kokoonpanoon on ollut saksalainen PowerOfEvil, kun hänen mid-lane pelaamisensa on tuonut toivottua varmuutta joukkueen tekemiseen. Tämän lisäksi joukkueen ADC-pelaaja Lost on onnistunut yli odotusten, kun ennakkoon joukkueen nimettömimmän pelaajan ympärillä saattoi olla pieniä kysymysmerkkejä.

Hyytyykö rosvojoukko kalkkiviivoilla?

100 Thieves saalisti edellisenä viikonloppuna vain yhden voiton, kun joukkue on kärsinyt peräti viisi tappiota edelliseen kolmeen viikonloppuun. Tätä ennen joukkueella oli vain kaksi tappiota koko kaudella. Vastustajat ovatkin oppineet pelaamaan paremmin 100T:n taktiikoita vastaan, kun vielä alkukaudesta joukkueen lennokas pelityyli pääsi yllättämään vastustajat. Tämä on myös näkynyt rosvojen pelissä, kun joukkue on siirtynyt objekti keskeisemmäksi tappojen kustannuksella. Joukkueen tornien keskiarvo per peli on koko sarjan korkein.

Molemmat joukkueet haluavat lähelle drake soulia ja mahdollisesti baron-buffin ennen pelin lopettamisesta haaveilua. 100 Thievesin alkupelit ovat olleet parempia, mutta TSM on onnistunut voittamaan kovalla prosentilla kriittiset 25-30 minuutin väliset tappelut voitoissaan, huolimatta kultaerosta. Yön ottelun voittaja on hyvin lähellä runkosarjan voittoa ja tämä näkyy myös varmasti joukkueiden tekemisessä, kun normaaliin runkosarjan peliin verrattuna riskeille ei ole samanlaista tilaa. Joukkueet keskittyvätkin todennäköimmin lyömään creeppejä ja tapot keskittyvät draken ja baronin eteen aina niiden ollessa ylhäällä. Lapulle otetaan tappojen underia, kun toisensa kohtaavat kaksi vähiten kuolevaa joukkuetta koko sarjassa sekä 100 Thieven muuttunut pelikirja, jossa tapot eivät ole enää vastaavassa keskiössä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!