10.7. LoL, LEC Summer 2021: SK Gaming – Vitality | Vitalitylla pakkovoitto

2021-07-10 18:00:00

Tappojen tasoitus: Vitality -6,5

Panos
2/5

League of Legendsin puolella Euroopan ammattilaissarja LECissä pelataan viikonlopun toinen kierros, kun illasta on luvassa jälleen viiden ottelun verran viihdettä. Lauantai-illan ensimmäisessä ottelussa kohtaavat SK Gaming ja Vitality. Ottelu alkaa 18:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

SK:lle harvinaista herkkua

SK Gaming sai viikonlopun avauspelissä harvinaista herkkua, kun joukkue nappasi voiton Schalkesta, joka on ajautunut sarjataulukon toiseksi viimeiseksi joukkueeksi. SK Gaming jatkaa voitosta huolimatta edelleen sarjataulukon viimeisellä sijalla, kun sillä on vain kaksi voittoa kymmeneen peliin. Kauden toinen voittokin vaati, että Jezu onnistui pelaamaan Tristanalla nollan kuoleman pelin, kun joukkueet olivat käytännössä tasoissa aina 25 minuuttiin asti, kunnes SK voitti ratkaisevan teamfightin. SK:n kannalta eilinen meni juuri joukkueen omien vahvuuksien mukaan. Sillä oli paremmin 20-30 minuutin aikaikkunaan skaalautuva drafti ja joukkueen pysyessä alle 1000 kullan johdossa aina 20 minuuttiin asti, pystyi se hyödyntämään oman draftinsa vahvat hetket. Valitettavasti suuressa osassa peleistä joukkue on jo 15 minuutin kohdalla takaa-ajomatkalla, jolloin se joutuu ottamaan riskejä, jotka LoLissa kostautuvat kovalla prosentilla.

Selfmadelta kaivataan hartioita

Vitality näytti jo löytäneen kova vireen, kun se kaatoi G2:n ja MAD Lionsin peräkkäisissä peleissä ja peli oli uomissaan. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin napannut jo kolme peräkkäistä tappiota, kun varsinkin Astralis ja Excel tappiot ovat pienimuotoiset yllätykset. Joukkueen suurin tähti on jungleri Selfmade, joka pyrkii osoittamaan, että hänellä on tarvittava kyky kantaa myös heikompia joukkueita, kun Fnaticissa hän oli yksi aliarvostetuimpia pelaajia skenessä. Puolalainen ei ole kuitenkaan onnistunut tarjoamaan solo-laneilleen tarpeeksi apua, kun top-lane on ollut vaikeuksissa pelistä toiseen. Selfmadelle tarvitaankin assassin-junglerin kaltainen valinta, kun Vitality tarvitsee tappoja alkupelistä saadakseen kultaedun ja map controllin itselleen.

SK Gaming on selkeästi heikoin joukkue koko sarjassa ja Vitalityn kannalta tämä tarkoittaava vain yhtä asiaa: ottelusta kelpaa vain voitto, mielellään rutiininomainen. Joukkueen suurin etu on juurikin junglessa, kun Treatz ei ole saamassa vastaava alkua ottelulle kuin perjantain ottelussa. SK Gaming on selkeästä vähätappoisin joukkue koko sarjassa ja ilman eilisen dominoivaa esitystä se kolkuttelisi myös kuolemissa kärkisijoja. Lapulle otetaan Vitalityn tappojen tasoitusta, kun SK:lle ei saa rakennettua etua plussilla. Joukkueen ainoa sauma on lähes täydellinen drafti, jonka mahdollisuudet ovat todella pienet.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!