12.6. LoL, LEC Summer 2021: MAD Lions – Fnatic | Ennakkosuosikki vahva myös kesäkaudella

2021-06-12 22:00:00

Tappojen tasoitus: MAD Lions -6,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin ammattilaissarjat ovat tehneet paluun viimeisen viikon sisällä, kun vuorossa on vuoden toiset runkosarjat eli Summer splitit. Euroopan ammattilaissarjassa kausi avattiin perjantai-iltana, kun illan aikana nähtiin lukuisia yllätyksiä. Lauantaina pelit jatkuvat viikonlopun toisella pelikierroksella. Illan viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat MAD Lions ja Fnatic. Ottelu alkaa 22:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1), kuten LCS:n ja LECin runkosarjoissa on tapana.

Leijona ei karjaissut avauskierroksella

Kevätkauden puolustava mestari MAD Lions ei karjunut leijonamaisesti avauskierroksella, kun kevätkauden pettymykseen päättänyt G2 otti revanssin välierätappiosta. Leijonat olivat vaikeuksissa draftinsa kanssa, kun Jankoksen Xin Zhao valinta oli todella onnistunut ja se nähtänee tänään vähintään banneissa leijonien osalta. Leijonat pystyy jatkamaan vuottaan samalla kokoonpanolla kuin kevätkaudella ja joukkueelta minimitavoite on top4-sijoitus myös kesäkaudella. Tämä vaatii joukkueelta kuitenkin tasonnostoa, kun varsinkin G2 ei ole sukeltamassa toista kautta peräkkäin.

LECin suurseura vaikeuksissa

LECin toinen legendaseura G2:n ohella on historian saatossa Fnatic, joka sijoittui lopulta viidenneksi kevätkaudella, kun joukkue pelasi ensimmäisen kautensa ilman pitkäaikaista kapteeniaan Rekklessiä. Joukkue koki muutoksen kevätkauden päätteeksi, kun sen sarjan yksi parhaista junglereista (Selfmade) vaihtoi joukkuetta. Tähän reagoitiin Fnaticissa siirtämällä Bwipo junglerin rooliin top-lanelta ja hankkimalla hänen tilalleen Adam, joka on varsin kokematon ranskalainen pelaaja. Hänen debyyttinsä Fnaticin riveissä olisi voinut olla parempi, mutta tappiosta ei voida syyttää hänen Viego-pelaamistaan. Fnatic on kokonaisuutena ollut mollivoittoinen jo pidemmän aikaa, kun palapeliä ei ole saatu kokonaisuutena toimimaan. Suurilla odotuksilla hankittu Nisqy ei ole ollut odotusten veroinen mid-laneri. UpseT on konemaisen varma ADC-pelaaja, mutta hänellä ei ole muiden ADC-tähtien potentiaalia tehdä pelejä yksin, vaan hän tarvitsee tukea muilta pelaajilta kantaakseen pelin.

Fnatic oli jo lähellä napata voiton perjantaina, mutta joukkue lahjoitti pelin takaisin vastustajalleen, joka kiitti ja kumarsi ja vei ottelun nimiinsä, kun fnaticin orastanut 4000 kullan johto kääntyi nopeasti Misfitsin eduksi. Lauantain vastus MAD Lions on täysin eri kalibeerin vastustaja kuin Misfits, ja joukkue tulee käyttämään hyödyksi Adamin kokemattomuutta isoista peleistä, kun leijonat ei halua aloittaa kesäänsä 0-2 recordilla. Lapulle poimitaan MAD Lionsin tappojen tasoitusta.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!