16.7. LoL, LEC Summer 2021: Fnatic – Astralis | Fnatic pelaa viihdyttävää peliä

2021-07-16 22:00:00

Drakejen kokonaismäärä: yli 4,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella perjantai tarkoittaa, että on aika pelata Euroopan ammattilaissarja LECin viikonlopun ensimmäinen pelikierros, kun jäljellä on vain kolme viikkoa (viikonloppua) runkosarjaa. Illan aikataulun toiseksi viimeisessä ottelussa kohtaavat sarjakärki Fnatic ja Astralis. Ottelu alkaa 22:00 ja se on tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Fnatic flowssa

Fnatic on saanut kovan vireen päälle, kun belgialainen kaksikko Bwipo ja Nisqy ovat olleet itse varmuus edelliset viikot, kun joukkue on noussut sarjan piikkipaikalle edellisten viikkojen aikana. Varsinkin Nisqy on näyttänyt vihdoin syyt, miksi hänet aikoinaan hankittiin LCS:stä LECin puolelle fnaticin riveihin. Hänen otteensa mid-lanessa ovat olleet todella hyviä, ottaen huomioon, että kaikki hänen suosimansa sankarit, joilla hän dominoi LCS:n pelejä, ovat ulkona metasta. Fnatic on ollut selkeästi tapporikkain joukkue koko sarjassa. Fnatic on myös pitänyt huolen minimodakseen riskit, kun se on ottanut eniten torneja koko sarjassa, kun joukkue hakee mieluummin useamman inhibitorin kuin pyrkii lopettamaan pelin puskemalla yhden linjan päätyyn asti.

Astralis piikki lihassa

Astralis on kolme viikkoa ennen runkosarjan loppua vielä pudotuspeliviivan yläpuolella, kun joukkue on otti kahtena edellisenä viikonloppuna kolme voittoa neljästä pelistä, kun se kaatoi mm. Misfitsin. Joukkueelta ei odoteta top4-sijoituksia, mutta tällä hetkellä se on yksittäisissä otteluissa piikki lihassa lähes kaikille joukkueille, kun joukkue sinnittelee mukana todella hyvin, vaikka sen alkupeli on yksi sarjan heikoimmista. Joukkueessa pelaa myös suomalainen WhiteKnight, joka on tilastojen valossa joukkueensa paras pelaaja, kun suomalainen on viihtynyt top-lanella varsinkin Lee Sinin kanssa.

Astraliksen pelit kestävät keskiarvollisesti pisimpään koko sarjassa, ja myös Fnatic on kärkikahinoissa pelin kestojen osalta verrattuna muihin joukkueisiin. Fnatic lähtee hakemaan etua alkupelissä tietäen, että Astraliksen osalta ensimmäiset 15 minuuttia ovat olleet sen heikkous. Astralis taas lähtee pelaamaan pitkäkestoista peliä, kun mitä pidemmälle peli menee sitä vähemmän kultaero merkkaa, jos vain oikeat sankarit ovat farmissa. WhiteKnightille draftataan todennäköisesti jälleen vahva 1v1 hero, jonka avulla hän voi sitoa top-lanelle vähintään yhden fnaticin pelaajan jatkuvasti. Suurimmat paineet ovat MagiFelixillä, jonka tarvitsee pystyä pitämään Nisqy kurissa edes ensimmäisen vartin. Kohteiden osalta lapulle otetaan drakejen overia, koska pelin pitkittyessä drake soul on houkuttava vaihtoehto fnaticille ja Astralis taas pyrkii ottamaan edes yhden alkupelin drakeista, kun nopea drake soul on peli pakettiin. Lapulle otetaan drakejen overia, kun tarjotussa kertoimessa on ilmaa pelin keston odotuksiin nähden.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!