17.7. LoL, LCS Summer 2021: Dignitas – 100 Thieves | Rosvojen ryöstöretket jatkuvat

2021-07-17 03:00:00

Tappojen tasoitus: 100 Thieves -6,5

Panos
2.5/5

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan myös ensimmäinen pelikierros LCS:n puolella LoLia, kun sarjassa alkaa viimeinen round robin kesäkauden osalta. Aamuyöstä toisensa kohtaavat Team Dignitas ja 100 Thieves, kun sarjakärki Thieves pyrkii jatkamaan voittojen tiellä. Ottelu alkaa 03:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

Dignitas ailahtelee

Dignitaksen kesäkausi on kaukana menestyksestä, kun joukkue on kiinni kuudennessa sijassa pitkälti kevätkauden ansiosta. Joukkue katkaisi viime sunnuntaina tappioputkensa CLG:n kustannuksella, mutta se ei muuta kokonaiskuvaa, kun vahva alku kesälle on vaihtunut tiukkaan tahtiin tappioita. Joukkueen suurimmat ongelmat ovat olleet top-puolella junglea, kun junglereista kumpikaan Dardoch tai Akaadian ei saa puhtaita papereita suorittamisestaan. Junglerien ailahteleva suorittaminen on myös laittanut top-lanen pelaajan FakeGodin varsin tiukkaan paikkaan ja myös hänen tilastonsa ovat karua luettavaa isossa kuvassa, varsinkin hänen pelaamisensa keskittyessä todella vahvasti yksittäisille sankareille.

100 Thieves porskuttaa

Rosvojen kesäkauden vahva putki ei näytä päättyvän, kun joukkue koki pienen työtapaturman EG:tä vastaan, mutta palasi samantien voittojen tielle TSM:ää vastaan, joten joukkue pääsee virittelemään tulevana viikonloppuna uutta voittoputkea. Joukkueesta ei löydy tällä hetkellä heikkoa lenkkiä, kun jokainen hoitaa oman tonttinsa ja ennen kaikkea joukkueen pelaajien vahvuudet sopivat draftien ympärille, kun varsinkin Closer on noussut loistoon kesäkaudella. Joukkue on edelleen selkeästi vähiten kuoleva joukkue sarjassa ja sillä on mahdollisuus säilyä alle 10 kuoleman keskiarvossa koko splitin osalta, mikä olisi varsin kunnioitettava saavutus.

Rosvojoukko on matkaamassa kohti varsin näyttävää runkosarjan voittoa, kun joukkueen kesäkauden suorittaminen on nostanut sen ohi kevätkaudella paremmin suorittaneista joukkueista. Toisin kuin TSM:llä, 100 Thievesin isku ei ole hyytynyt, kun joukkue on päättänyt tappiot aina yksittäisiin otteluihin. Sen joukkue on tällä hetkellä hyvässä tasapainossa ja yksilläkään harteilla ei ole joukkueen kantaminen vaan sen voitot tulevat vahvalla 5v5-pelaamisella ja kurinalaisella map-controllilla, kun 100T ei ole näyttänyt tyhmiä torni-diveja tai vastaavia, kun joukkueelle riittää pienten voittojen saaminen teleport-edun tai vastaavan muodossa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!