24.7. LoL, LCS Summer 2021: 100 Thieves – Cloud9 | Kärkijoukkueet kovassa iskussa

2021-07-24 01:00:00

Tappojen kokonaismäärä: alle 25,5

Panos
2/5

Yöllä pelataan ensimmäiset pelit LCS:n viikonloppua, kun aamuyöstä Suomen aikaa käydään useampi mielenkiintoinen kamppailu. Yön pelikierroksen mielenkiintoisimmat ottelut ovat kärkijoukkueiden kohtaamiset, kun 100 Thieves kohtaa Cloud9:n sekä TSM kohtaa EG:n, kun kaikki kärkinelikon joukkueet ovat kahden ottelun voittoputkessa ennen perjantain kierrosta. Pelivalinnassa katseet kohdistetaan 100T:n ja C9:n kohtaamiseen. Ottelu alkaa 01:00 ja se on totuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

100 Thieves edelleen kärjessä

Rosvojoukko pitää edelleen LCS:n kärkipaikkaa, kun edessä on ratkaisevat viikonloput runkosarjan voittajan kannalta. 100T aloittaa viikonlopun selkeästi kovimmalla vastustajalla, kun loput viikonlopun kierrokset joukkue selviää helpommalla. Cloud9 on päässyt hyvään vireeseen ja rosvoilta vaaditaankin edellisen viikonlopun vireen jatkamista, kun alkupelissä joukkueella ei ole varaa virheisiin, kun sen ensimmäinen 15 minuuttia peleissä on ollut selkeästi parempi kuin illan vastustajalla. 100 Thieves on passivoittanut peliään, mutta se on edelleen tilastollisesti vahvimpia alkupelin joukkueita sarjassa.

Cloud9 ratkaisuviikonlopussa

Cloud9 aloittaa viikonloppunsa 100T:tä vastaan ja lopettaa TSM:ää vastaan, joten joukkueen kannalta eletään runkosarjan osalta kriittisiä vaiheita, kun voitot kärkivastustajista nostaisi sen osakkeita merkittävästi top2-sijoituksen lunastamiseen ja helpompaan pudotuspelikaavioon. Joukkueen avainhenkilö voitossa on Blaber, kun sekä Perkz että Fudge kaipaavat apua laneillaan, kun 100T:n solo-lanerit ovat tyytyväisiä pelatessaan tasaista farmaavaa matchuppia. Blaber on viihtynyt ultimaten ympärillä pelaavilla junglereilla ja 100 Thievesin jungleri Closer voikin hyödyntää tätä ottamalla itsekin vahvasti lvl6 ympärille pelaavan junglerin tai vaihtoehtoisesti ottaa junglerin, joka on aktiivinen jo lvl2-4 ja napata edun omalle joukkueelleen joko onnistuneella gankilla tai hakemalla farmia / tapon vastustajan junglesta.

Molemmilla joukkueilla on kovat panokset ottelussa, kun kierroksia on jäljellä vain kuusi ennen pudotuspelivaihetta. 100 Thievesin johto kärjessä on ohut yksi voitto ja tappio tänään kaventaisi joukkueen johtoa sekä C9:ään että TSM:ään. Molemmat joukkueet lukeutuvat vähiten kuolemia keskiarvollisesti kärsiviin joukkueisiin, kun yksilötasolla sarjan parhaimmistoon lukeutuvat kokoonpanot luottavat omaan 5v5-pelaamiseen ja eivät hae turhia riskejä alkupeleissä ilman visiota tai tietoa vastustajan kyvystä liittyä taisteluun (esim. teleportilla). Huomioiden joukkueiden tähän asti käyty kausi ja lähtökohdat, on tappojen linja asetettu varsin korkealle, kun etukäteen ottelussa on luvassa vain pari isompaa tappelua ellei ottelu veny 35 minuutin tienoille. Lapulle otetaan tappojen underia.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!