4.9. LoL, LCS Summer: Evil Geniuses – Liquid | Löytääkö EG forminsa?

4.9.2022 klo 23:00

1. kartan tapot: alle 25,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella tosipelit jatkuvat myös NA:n puolella LCS:ssä, kun runkosarjan top3 joukkueista kohtaavat ensimmäiseksi ja kolmanneksi runkosarjassa sijoittuneet joukkueet. Hieman yllättäen kohtaaminen tapahtuu tässä vaiheessa kaaviota, kun molemmat joutuivat yllätetyksi altavastaajan toimesta. Pelit jatkuivat molempien osalta niukoilla 3-2 voitoilla alemmassa kaaviossa, joten molempien iskukyvyn osalta on kysymysmerkkejä ilmassa. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras viidestä (BO5).

EG löydettävä vire

EG oli runkosarjan tasaisin suorittaja ja varsinkin jojopyun ihastutti otteillaan mid-lanella, kun kanadalainen ylitti kaikki odotukset. Inspired oli runkosarjan paras jungleri, mutta kahdessa pudotuspelikamppailussa vastaavat näytöt ovat jääneet puolitiehen. Joukkue on myös eronnut metasta, kun Danny on pelannu vain kahdesti Siviriä tai vastaavaa metassa vahvasti mukanaa olevaa AD-sankaria. Joukkueen kannalta vaikeinta on ollut alkupelit, kun Inspiredin heikentynyt gank-menestys näkyy suoraa joukkueen asetelmissa 15 minuutin kohdalla. EG oli sarjan parhaita voittamaan pelit johtoasemasta, mutta tappioasemasta tilanne on toinen ja tämän takia joukkueella onkin paljon pohdittavaa draftin osalta, kun sen pitää pystyä haastamaan aikaisista drakeista ja heraldeista Liquidia.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kantaako Bjergsenin legenda?

Eilen nähtiin Jensen-show, kun C9 legenda kantoi oman joukkueensa jatkoon ylemmässä kaaviossa. Tänään tarvitaan samaa Liquidin riveistä, kun NA:n legenda Bjergsen lähtee haastamaan jojopyunia mid-lanen herruudesta. Liquidin vahvuus on ollut juurikin alkupelit, kun joukkue on onnistunut 2-3 man gankeissa kovalla prosentilla. Sen suurempi haaste on, että nykyisessä hyper-carry metassa johto pitää myös hyödyntää tai vastustajalla on mahdollisuus päästä peliin mukaan. Joukkueen 5v5-tappeleminen ei ole EG:n tasolla ja molemmat myös tietävät tämän, kun Liquid pelaa enemmän kelloa vastaan.

Liquid painottanee draftiaan alkupelille suotuisaksi, kun se tarvitsee 4-5k kultajohdon 20 minuutin kohdalla lasketellakseen turvallisesti voittoon. Muissa tapauksissa EG:n jokerikortti Danny saa aikaa farmata itselleen tarvittavat esineet ja kääntää pelin, kun Zeri ja Sivir ovat kykeneviä kantamaan yksin kokonaisia tappeluita late gamessa. Liquidin kannalta optimaalista on hakea täsmätapot ennen objektien ottamista ja tämän jälkeen painostaa uloimmat tornit pois Rift Heraldin avustamana ja hakea aikaiset draket, jotta EG on pakotettu tappelemaan ennen kuin Danny saa farmattua tarpeeksi. Peilaten LCS:n tilastoihin ja varsinkin pudotuspelien viimeaikaisiin lukemiin, on ottelun tappojen linjat vedetty korkealle. Eilisessä ylemmän kaavion pelissä oli samat asetelmat ja siinä nähtiin todella vähätappoisia karttoja. Lapulle otetaankin ottelun avauskartan tappojen underia, kun linjassa on pari tappoa liikaa suhteessa odotuksiin tasaväkisen jännitysnäytelmän avaukseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!