28.8. LoL, LCS Summer: Evil Geniuses – Cloud9 | EG pääsee irti pudotuspeleissä

28.8.2022 klo 23:00

Ottelun tasoitus: EG -1,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin NA:n ammattilaissarja LCS jatkuu myös sunnuntaina illasta. Illan ottelussa kohtaavat Evil Geniuses (EG) ja Cloud9 (C9). EG päätti runkosarjan voittoon, kun sen esitys kesäkauden osalta oli lyhyesti aseteltuna dominoiva. Cloud9 taas päätti kauden vasta sijalle viisi, jota voidaan pitää varsin vaatimattomana C9:n tasoiselle perinteikkäälle joukkueelle.

EG:llä sarjan paras roamaus

EG:n riveitä löytyy pelkkiä onnistujia, kun keväällä vahvan vireen löytänyt ADC-pelaaja Danny on jatkanut siitä mihin jäi. Vielä suuremmat onnistujat ovat joukkueen jungleri Inspired, jolle ei sattunut kuin yksi ohipeli koko kauteen. Puolalainen on dominoinut junglea ja tätä kautta myös pelejä joukkueelle, kun hän yhdessä Vulcanin kanssa on käynyt hakemassa varsinkin alkupeleissä kriittisiä linjan pelastavia tappoja. Vulcanin 8,7 KDA supporttina on todella kova suoritus. Joukkueen korealainen Impact ei loista tilastoissa, mutta hänen roolikseen on jäänyt draftien osalta olla tilastoissa kärsijä, kun häneltä on mahdoton odottaa vähemmän kuolemia kuin mitä tilastot näyttävät.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Cloud9 venyi avauskierroksella

Cloud9 otti kuin ottikin voiton pudotuspelien avauskierroksella, kun joukkue kaatoi hyvän kesäkauden pelanneen CLG:n lähettäen tämän alempaan kaavioon. C9:n osalta kausi oli pettymys, kun kahdeksan tappiota 18 peliin on liikaa tämän tasoiselle joukkueelle. Zvenin support-pelaaminen on kehittynyt, mutta vastaavaa potentiaalia kuin ADC-roolissa, häneltä ei ole vielä nähty. Kenties suurin alisuorittaja on vielä edellisen vuoden puolella häikäissyt Blaber, kun hänen junglenäyttönsä ovat kuin eri maailmasta, ja Inspired tänään vastassa ei helpoita tilannetta. Fudge pelaa vastaavaa uhrilampaan roolia kuin Impact, joten top-lanen osalta on tuskin turha odottaa jännitysnäytelmiä ilman junglereiden liittymistä taistoon. Joukkueen paras pelaaja on ollut Jensen, joka tarjoaa suoritusvarmuutta joukkueelle, mutta jojopyun on vastaavasti eniten venynyt pelaaja vastustajan joukkueessa odotuksiin nähden.

Edellä mainituilla perusteluilla on EG ansaitusti ennakkosuosikin viitan kanssa illan ottelussa. Joukkueen tasavarma suorittaminen parantaa vain sen osakkeita pitkässä BO5-sarjassa, kun vain kolme tappiota runkosarjaan on kova suoritus riippumatta kaudesta. Lapulle otetaankin EG:n ottelun tasoitusta, kun -1,5 linja kestää yhden pelin tappion osumaan. C9:n rutiinitaso ei tule riittämään otteluparissa vaan siltä vaaditaan venymistä varsinkin junglesta ja top-lanelta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!