3.9. LoL, LCS Summer: Cloud9 – 100 Thieves | Suoritusvarmuus painaa pitkässä sarjassa

3.9.2022 klo 23:00

Ottelun voittaja: 100 Thieves

Panos
2/5

League of Legendsin viihteestä myöhään illalla huolehtii NA:n ammattilaissarja LCS, kun ylemmän kaavion finaalissa pelaavat Cloud9 (C9) ja 100 Thieves (100T). Molemmat ovat varmistaneet paikan vuoden huipennuksessa Worldseissa, joten panoksena on enää LCS:n kesäkauden mestaruus, jonka perään molemmat LCS:n kestomenestyjät janoavat. Ottelu alkaa 23:00 ja se on paras viidestä (BO5).

Cloud9 venynyt

Suuri yleisö on jopa ehkä hieman yllättynyt C9:n löytyessä voittajien kaavion finaalista, kun niukasti CLG:n voittanut joukkue yllätti ja laittoi runkosarjan selkeästi parhaan joukkueen EG:n alempaan kaavioon 3-1 voitolla. Jensen kaivoi jälleen taikoja takataskustaan, kun LCS:n yksi nimekkäimpiä pelaajia on saanut jälleen parhaansa irti oikeassa paikassa. Toinen onnistuja on ollut Blaber, joka vaikean runkosarjan jälkeen on parantanut selkeästi tosipeleissä. Kokonaisuutena C9 on yksi vahvimpia nippuja paperilla, mutta suoritustaso ei ole sementoitunut samalla tavalla kuin muilla kärkinimillä. Varsinkin Fudge ja Berserker ovat olleet epätasaisiin otteisiin syyllistyviä ja tämä on maksanut paljon otteluita joukkueelle.

100T tasaisin koko sarjassa

Kun EG dominoi näyttävästi, 100T on tehnyt koko kesän tarvittavan, eli ottanut voittoja. Paperilla kenties se paras kokoonpano koko sarjassa on 100T porskuttanut hitaasti mutta varmasti kohti päätavoitetta. Joukkue on tämän hetken tilanteessa suosikki mestariksi, kun muut joukkueet ovat haparoineet tosipelien aikana. 100T:n vahvuus on todella vahva top-laneri, kenties sarjan paras, ssumday. Sarjan tilastojen kannalta paras jungleri Clozer sekä aina vaarallinen mid-laneri Abbedagge. Joukkueen ainoa heikko hetki on, jos bot-lane tulee täysin tuhotuksi, mutta tämä kolmikko saa avustettua bot-lanea lähes varmasti kartasta toiseen.

Nykyisillä linjoilla 100T:n kerrointa ei voi ohittaa, kun joukkueista 100T olisi ollut jo ennen pudotuspelejä selkeä suosikki ja suoritustaso pudotuspeleissä vain tukee tätä näkemystä entisestään. Lähes tasabookki kelpaa mainiosti peleille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!