3.9. LoL, LCK Summer: SANDBOX – DRX | Sandbox voi vielä kuitata pettymykset

3.9.2022 klo 11:00

Ottelun tasoitus: SANDBOX -1,5

Panos
1.5/5

League of Legendsin puolella pelit jatkuvat vielä aluekarsintojen parissa, kun tänään on selvitetään Korean LCK:n viimeinen edustaja Worldseihin. Tarkemmin kyseessä on paikka Play-In vaiheeseen, josta vielä karsitaan pääturnaukseen, mutta Korean edustaja on tässä vahvoilla, koska Play-In vaiheen taso on heikko suhteessa kotimaiseen sarjaan. Taistossa kohtaavat runkosarjan kolmonen SANDBOX sekä kesäkauden kuudes DRX. Ottelu alkaa 11:00 ja se on paras viidestä (BO5).

SANDBOX vielä ovet auki

SANDBOXin pudotuspelit katkesivat kesän osalta 3-1 tappioon kesän parhaalle joukkueelle Gen.G:lle. Joukkue jatkoi pelejä aluekarsinnoissa, kun se hävisi DK:lle lukemin 3-1. SANDBOX ei pelannut huonosti, mutta perinteisen vahva organisaatio DK löysi kesän loppua kohden vahvan vireen ja onnistui käyttämään SANDBOXin heikkoudet hyväkseen. Dove ei saanut yhtä vahvoja sankareita top-lanelle kuin Nuguri ja tämä onnistui zoneemaan todella pahasti SANDBOXia 5v5-tilanteissa. Kenties suurin epäonnistuja oli Croco, joka oli mukana niin hyvässä kuin pahassa, mutta DK rakensi draftinsa hyvin counteroimaan junglerin aggressiivisuuden, kun dive-yritykset DK:n ADC:n tappamiseksi kaatuivat järjestäen. Joukkueen onneksi tänään vastus helpottuu ja runkosarjan kolmosella on mahdollisuus kuitata edellinen tappio unholaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DRX kuin varkain mukana

DRX eteni kohtaamaan SANDBOXin voittamalla KT Rolsterin viiden ottelun trillerissä. Ottelussa nähtiin varsinaisia lahjoituksia KT:n osalta, kun toisena päivänä ottelu olisi ollut 3-0 ja joukkue mm. hävisi ottelun 10k kultajohdosta. DRX ei siis ole täysin omilla ansioilla mukana pelaamassa ja lähteekin selkeänä altavastaajana otteluun. Joukkueen onnistujat olivat mid-lanella oman matchuppinsa voittanut Zeka ja botlanella Aimingia vastaan venynyt Deft. Joukkueen suurin kysymys on, että ottaako joukkue junglerikseen yhdessä kartassa onnistuneen Juhanin vai vakituisemman junglerinsa Pyosikin, kun kumpikaan ei vakuuttanut junglessa ja heidän onnistumisensa tulivat KT:n radikaaleista virheistä tilanteissa.

Lapulle otetaan SANDBOXin ottelun tasoitusta, kun suuren kärkikaksikon takana pelillisesti selkeästi ilahduttanut joukkue on askeleen edellä DRX:ää. Ilman KT:n sekoilua olisi joukkueen tie jo katkennut ennen lauantaita ja yksilötasolla tarkasteltuna Croco on parempi kuin DRX:n kumpikaan jungleri. Prince on suoritusvarmempi kuin Deft, kun Prince on kenties paras ADC-pelaaja, jos mestari Gen.G:n joukkuetta ei lasketa mukaan. Kunhan Croco välttää Vin kaltaisen yliaggressiiviset ansat, on joukkue vahvoilla viemään ottelun nopealla temmolla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!