2.9. LoL, LCK Summer: KT Rolster – DRX | Viimeinen oljenkorsi molemmille joukkueille

2.9.2022 klo 11:00

Ottelun tasoitus: KT Rolster -1,5

Panos
1.5/5

LPL:n mestariksi kruunattiin torstaina JD Gaming, mutta pelit jatkuvat edelleen. LPL:ssä sekä LCK:ssa etsitään viimeisiä sarjan edustajia koko vuoden huipentaviin Worldseihin vuosimallia 2022. Perjantaina on jaossa LCK:n puolella mahdollisuus yrittää Worldseihin pääsyä, kun KT Rolster ja DRX kohtaavat. Kamppailun voittaja etenee haastamaan LSB:n paikasta Worldsien Play-In vaiheeseen, häviäjän vuosi päättyy. Ottelu alkaa 11:00 ja se on paras viidestä (BO5).

KT paikkaamaan pettymystä

KT kaatui varsinaisissa pudotuspeleissä avauskierroksella DWG KIAlle, kun joukkue laittoi onnistuneesti kampoihin, mutta Damwonin parempi rutiini johdatti joukkueen voittoon. Joukkueen riveistä löytyy taitoa, kun Rascal on jopa heikomassa formissa edelleen varteenotettava top-laneri hänen monipuolisen pelityylinsä ansiosta. Aiming on kenties paras ADC-pelaaja suurten joukkueiden ulkopuolella olevista ADC-pelaajista. Hänen varaansa rakentuu myös KT:n voitonmahdollisuus, kun hyper-carry 30 minuutin kohdalla on tilanne, johon Aiming halutaan. Tätä auttaa todella hyvällä roamauksella ja vision scorella varustettu support Life, joka pyrkii yhdessä Cuzzin kanssa painostamaan kartalla vastustajaa antaakseen Aimingille tarvitsemaansa tilaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

DRX heikompi vuosi

DRX:n kaava pudotuspeleissä oli identtinen KT:n kanssa, kun LSB kaatoi joukkueen 3-1 lukemin ilman suurempia ongelmia. DRX:lle vuosi on ollut vaikea ja voidaan pitää pienenä voittona, että sillä on vielä paperilla mahdollisuudet edetä Worldseihin. Joukkueen suurimmat toiveet ovat Zekan varassa, kun hänen Ahrinsa voi olla toivottu ero, kun Vicla ei ole mid-lanereiden eliittiä KT:n riveissä. Bot-lanen osalta tarvitaan apua Pyosikilta, kun Deftin vire kalpenee Aimingin rinnalla. DRX ei ole dominoinut kesän aikana alkupeleissä vaan sen voitot ovat enimmäkseen perustuneet vahvaan Herald / Nashor -kontrolliin, kun joukkue on napsinut kovalla prosentilla kriittiset objektit kartalta. Peleissä, joissa se on päässyt edelle on se myös onnistunut voittamaan, mutta nämä ovat olleet valitettavan harvassa verrattuna edellisiin kausiin.

KT on ollut kokonaisuutena parempi joukkue tilastojen valossa kuin DRX tällä kaudella. DRX:n kausi oli varsinkin loppua kohden vaikea, kun joukkueen virheiden määrä kasvoi kauden loppua kohden. Pyosik on varsin vahva hit or miss -tyylinen jungleri, kun hän joko dominoi alkupelin ja rullaa joukkueelle voiton tai käy syöttämässä vastustajalle pari kuolemaa ja LCK:n vähätappoisessa sarjassa ilmaiset tapot maksavat paljon verrattuna muihin sarjoihin. Panokset ovat äärimmäiset, kun Worldsit ovat kaikkien joukkueiden vuoden päätavoite ja tappiolla tämä ovi sulkeutuu pysyvästi tämän vuoden osalta. Lapulle otetaan KT:n voittoa tasoituksella ottelussa, kun joukkueen yksittäiset palaset ovat edellä vastustajaansa sekä KT on ollut viimeiset pelikierrokset parempi joukkue.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!