22.10. Korisliiga: Pyrintö – Kouvot | Vierailijoille tarjolla maukasta kerrointa!

22.10.2022 klo 16.00

Kouvot ML

Panos
2.5/5

Tämän viikon lauantaina Kouvolan Kouvot matkustaa Tampereelle Pyrinnön vieraaksi, kun nämä kaksi perinteikästä seuraa kohtaavat toisensa Korisliigan runkosarjan kamppailussa. Ottelu alkaa Pyynikillä poikkeuksellisesti jo kello 16.

Pyrintö kahden ottelun voittoputkessa

Illan kotijoukkue Pyrintö aloitti kautensa kahdella tappiolla, mutta kahdesta seuraavasta se vastaavasti onnistui nappaamaan tärkeät voitot. Erityisesti voitto Seagullsista oli kova temppu, vaikkakin helsinkiläisten peli onkin sakannut alkukaudesta pahasti.

Keskiviikkona Pyrintö haki Espoosta kohtalaisen nihkeän kahdeksan pisteen voiton sarjanousija Hongan vieraana. Vain kahdella ulkomaanavulla liikkeellä ollut, tällä hetkellä varsin heikko kotijoukkue kiusasi Pyrintöä ainakin näennäisesti vielä päätösjaksollakin, mutta lopulta pisteet matkasivat Tampereelle luvuin 72-80. Pyrinnöltä onnistujia löytyi mukavan tasaisesti, kun kaksinumeroisille pisteille itsensä nakutti koko avausviisikko.

Penkiltä sen sijaan tehoja ei taaskaan kovin kaksisesti tullut ja se onkin tamperelaisjoukkueella pienimuotoinen mietinnän paikka. Erityisesti, kun yksi vaihtopelaajista on amerikkalaislaituri Jaquan Lawrence (7,0p/4,5lev/0,3s), jonka alkukauden tilastokeskiarvot eivät missään nimessä ole tarvittavalla tasolla. Pyrintö otti ison, mutta varmasti myös tietoisen riskin palkatessaan alun perin neljä rookie-vahvistusta. Näiden nuorten amerikkalaisten taso ainakin toistaiseksi heittelee turhan paljon ottelusta toiseen ja myös jopa otteluiden sisällä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Loukkaantumisten riivaama Kouvot taistelee

Henri Permanto, Hannes Pöllä, John Meeks ja nyt myös tulevat viikot Ilmari Toikkanen ovat kaikki loukkaantumisten takia sivussa kouvolalaisjoukkueen vahvuudesta. Tähän kun vielä lisätään kaksi täysin metsään mennyttä ja nopeasti takaisin kotiin lähetettyä jenkkivahvistusta, on helppo todeta Kouvojen olleen todella epäonninen.

Valmentajavelho Jyri Lehtonen on kuitenkin onnistunut kasaamaan puuttuvista palasista huolimatta varsin toimivan palapelin, joka on napannut kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta Pyrinnön tavoin kaksi voittoa. Erityisesti viimeisin ottelu Nokiaa vastaan oli täydellistä Kouvojen dominointia, mitä ei ihan heti uskoisi kun vilkaisee joukkueen kapeahkoa nimilistaa.

Toikkasen loukkaannuttua Kouvot hankki riveihinsä amerikkalaissentteri Wayne Martinin, joka on sille äärimmäisen hyvä vahvistus. Todella vahva ja monipuolinen Martin vaikuttaa yhden pelin otannalla sopivan Lehtosen pelitapaan mainiosti, etenkin kun kyseessä on kokenut joukkuepelaaja. Myös Kouvojen muut vahvistukset Martinin ohella ovat ehdottomasti liigan kärkipäätä, mikä onkin tällä hetkellä kouvolaumalle elintärkeää.

Kouvot on saanut Nokia-ottelunsa jälkeen kokonaisen viikon tauon, joten se tulee Tampereelle varmasti terävässä iskussa ja Martinkin on päästy ajamaan kunnolla sisään kuvioihin.

Kouvot liian suuri altavastaaja

Kotijoukkue Pyrinnöllä on jostain syystä aivan liian suuri ennakkosuosikin viitta harteillaan kertoimien valossa. Pyrintöä ennakoitiin sarjan alempaan kastiin ennen kauden alkua, eikä sen peli ole toistaiseksi voitoista huolimatta erityisemmin vakuuttanut. Lauantaina se saa vastaansa itseluottamusta uhkuvan ja levänneen Kouvot, jonka amerikkalaiset ovat esiintyneet huomattavasti tasaisemmin ja laadukkaammin.

Pyrinnöltä ei löydy Martinin fysiikalle vastusta, jonka lisäksi Kouvojen korkeatempoinen pelitapa tulee aiheuttamaan Pyrinnön puolustukselle isoja haasteita. Kouvot myöskin on voittanut molemmat pelaamansa vierasottelut, joten mitään reissupeikkoakaan sillä ei tällä kaudella näytä olevan.

Lähtökohdat huomioon ottaen on vaikea nähdä, että miten Kouvoista on saatu vedonlyöntiyhtiöiden toimesta leivottua näinkin suuri altavastaaja. On helppoa ennustaa kertoimien tasoittuvan selvästi ennen lauantai-iltapäivää, joten siksi vierasvoiton pelaaminen näin hyvissä ajoin on järkivalinta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!