5.10. Korisliiga: Pyrintö – Kobrat | Vierailijoille tarjotaan hämmentävän suurta kerrointa

5.10.2022 klo 18.30

Kobrat ML

Panos
2/5

Korisliigaa pelataan jälleen keskiviikkona kolmella paikkakunnalla. Yksi näistä on Tampere, jossa kotijoukkue Pyrintö haastaa kauden avausottelussaan Lapuan Kobrat. Ottelu starttaa Pyynikin palloiluhallilla tuttuun tapaan klo 18.30.

Pyrintö kauden suurin floppi?

Vasta nyt keskiviikkona kautensa avaava Pyrintö ei varmastikaan ole monenkaan asiantuntijan papereissa tällä kaudella playoff-joukkue. Joukkueen varsin vaatimaton kotimainen osasto on pysynyt käytännössä täysin samana, jonka lisäksi ulkomaalaisvahvistukset, lukuun ottamatta viime kaudelta tuttua Ike Smithiä, eivät vaikuta olevan läheskään aiempien kausien tasoa.

Pyrintö oli luultavasti aivan loppuun saakka Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin perässä, mutta molemmat miehet löysivät pelipaikan samasta osoitteesta Romaniasta. Smithin hankkiminen viime hetkillä saattoi jopa pelastaa tamperelaisen monitoimiseuran koripallojaoston suureltakin farssilta, sillä hän tulee olemaan tämän ryhmän ylivoimaisesti paras pelaaja.

Nuoret rookie-jenkit eivät ole vakuuttaneet harjoituskaudella vaan lähinnä kauhistuttaneet sanan negatiivisessa merkityksessä, jonka lisäksi joukkueen todellinen johtaja David Gonzalvez joutui tekemään kauden alla lopettamispäätöksen loukkaantumisten takia. Kapteeni Osku Heinonen joutunee ottamaan tässä joukueessa liian isoa roolia ja paikkaamaan osittain heikkojen vahvistusten tekemisiä.

Pyrinnön mollivoittoisesti sujunut harjoituskausi ”huipentui” viime viikolla vain muutaman pisteen kotivoittoon divarijoukkue Bisonsista. Tässä ottelussa Smith ei vielä pelannut, mutta muuten joukkue oli kasassa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kobrat yllätti mestarisuosikin

Lapuan Kobrat aloitti kautensa lauantaina todella komeasti, kun se kellisti Pohjanmaan derbyssä hallitsevan Suomen mestarin Kauhajoen lukemin 81-72. Tämä voitto oli todellinen myrskyvaroitus kaikille muille tämän kauden Kobrien iskukyvystä.

Yhden ottelun otannalla voidaan jälleen kerran todeta, että Lapualla on onnistuttu jenkkihankinnoissa varsin mallikkaasti. Ennakkoon kovaksi peluriksi tiedetty KJ Jackson todisti puheet miehen taidoista todeksi ja nakutti heti avausmatsiin komean tilastorivin 26p/4lev/6s, menettäen pallon vain kerran. Huomionarvoista koko joukkueen tilastoissa oli se, että se hukkasi pelivälineen Kauhajokea vastaan vain seitsemän kertaa, mikä on todella pieni lukema.

Kobrien joukkue on tällä kaudella kenties laajin koskaan sen seurahistoriassa, sillä se pystyy pyörittämään peräti 10 pelaajan rotaatiota kaksinumeroisille minuuteille. Tämä mahdollistaa myös tähtipelaajien järkevän peluuttamisen, eivätkä he näin joudu liian kovalle rasitukselle.

Joukkueesta löytyy Jacksonin johdolla useita erinomaisia 1vs1-pelaajia, jotka kykenevät voittamaan oman puolustajansa. Sen lisäksi nämä pelaajat ovat joukkueorientoituneita eivätkä he pakota omia ratkaisujaan, vaan kykenevät monistamaan hankkimaansa etua joukkuekavereilleen. Lisäksi Kobrien kapteeni Antto Nikkarinen on pelintekijänä ehdottomasti liigan eliittiä, joka kykenee syötöillään rikkomaan useita puolustuksia.

Pisteet matkaavat Lapualle

On suoraan sanottuna hämmentävää, miten suurena ennakkosuosikkina vedonlyöntiyhtiöt alun perin kotijoukkueen näkivät. Nyt kertoimet ovat selvästi tasoittuneet, mutta edelleen altavastaajaksi arvioitu Kobrat kelpaa mainiosti peleille.

Kobrat pääsee otteluun täydellä ryhmityksellä, kun taas vastaavasti Pyrinnön Lassi Kilpisen pelaaminen on ilmoitettu epävarmaksi. Kilpinen on luultavasti kuudentena miehenä iso osa tätä Pyrinnön joukkuetta, joten hänen mahdollinen poissaolo vaikeuttaa kotijoukkueen asetelmia otteluun selvästi.

Kobrat sai varmasti ison itseluottamusboostin voittamalla Kauhajoen kotonaan, eikä se tule Pyynikille kumartelemaan vaan päinvastoin. Näkemyksemme mukaan Kobrat jatkaa puhtaalla pelillä ryöstämällä pisteet Tampereelta parempien yksilöiden ja laajemman rotaation myötä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!