4.10. Korisliiga: KTP-Basket – Kataja | Korkkaako Kataja kautensa voitolla?

4.10.2022 klo 18.30

Kataja +9,5

Panos
2.5/5

Korisliiga jatkuu tiistaina kolmen ottelun voimin, mutta meidän katseet kääntyy Kotkaan, jossa kotijoukkue KTP-Basket isännöi kauden avausottelunsa pelaavaa Joensuun Katajaa. Pallo nousee Steveco-Areenalla ilmaan kello 18.30.

Kotka liiteli voittoon derbyssä

KTP aloitti kautensa voitokkaasti jo viime viikolla, kun se haki pisteet Kymenlaakson paikalliskamppailussa Kouvolasta. Kouvot on joutunut lähtemään tähän kauteen valitettavan pahasti siipirikkoisena, joten tuo ottelu oli sellainen mikä kotkalaisryhmän pitikin kyetä voittamaan.

Ottelu käynnistyi KTP:n osalta hieman vaisusti ja se olikin tappiolla toisen jakson puolivälissä pahimmillaan yhdeksällä pisteellä. Tämän jälkeen vierailijat kuitenkin tekivät ryhtiliikkeen ja nykäisivät tylyn 3-18 putken, josta Kouvot vielä toipui kertaalleen, mutta lopulta pisteet matkasivat kohtuu selvällä erolla Etelä-Kymenlaaksoon.

KTP sai suurimman kilpailuedun isojen miesten kohdalla, kun korisliigadebyyttinsä tehnyt Mubashar Ali pääsi nautiskelemaan Kouvolan illassa 22 pisteen edestä. Kun Kouvoilta puuttui aloittava sentteri, joutui Ilmari Toikkanen pelaamaan liian isoja minuutteja ja häntä selvästi huilautettiin myös puolustuspäässä. Hyvä kolmenpisteenheittäjä Ali pääsi ampumaan useamman kerran aivan vapaasti kaaren takaa ja onnistuikin kahdesti, kun Toikkanen päivysti korin alla. Lisäksi Ali pääsi nostelemaan korin läheisyydestä varsin helppoja koreja, sillä Toikkanen joutui varomaan virheitä toisen liigakelpoisen sentterin puuttuessa. Tiistaina Alia odottaa monin verroin kovempi haaste Katajaa vastaan, eikä ilmaisia koreja ole luvassa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Katajan europeliurakka jäi yhteen otteluun

Joensuun Kataja avaa oman Korisliiga-kautensa vasta tällä viikolla, koska se oli mukana karsimassa Fiba Europe Cupiin, josta se lähti varsin odotetusti lauluun jo ensimmäisellä kierroksella kuitenkin hyvän taistelun päätteeksi. Tällä kaudella päävalmentaja Petri Virtasella on käytössään ainakin paperilla kilpailukykyinen ryhmä, jonka näkemistä tositoimissa odottaa innolla.

Yhteensä viidellä amerikkalaisella tähän kauteen lähtenyt Kataja joutuu todennäköisesti luopumaan takamies Christian Keelingistä, joka kärsii jonkinasteisesta jalkavammasta. Mies ei ole kyennyt pelaamaan kuin aivan pieniä minuutteja, mutta onneksi joukkueesta löytyy hyvä palanen samalle pelipaikalle. Valtteri Mervolan paikkaajaksi peliä pyörittämään hankittu Tuomas Hirvonen on erinomainen lisä joukkueeseen, siitä ensimakua antoivat jo hienosti sujuneet valmistavat matsit

Katajan vauhdikas ja dynaaminen peli pitäisi sopia KTP:tä vastaan ja erityisesti se puree silloin, kun kotkalaisten raskasrakenteinen back-up sentteri Juho-Matti Henttonen on parketilla. Tällöin Kataja tulee varmasti juoksemaan kenttää ja pitämään pelin tempon korkealla.

Ainut pieni huoli Katajan kannalta on Rahlir Hollis-Jeffersonin pelikunto, joka vielä maanantai-iltana on kysymysmerkki. Jos mies ei pysty pelaamaan tarvitaan etenkin nuorelta amerikkalaiselta Camron Reeceltä selvästi isompaa panosta ja tehoja. Katajan onneksi sillä on laaja ryhmä, joten sen peli ei tällä kaudella tule kaatumaan yksittäisiin poissaoloihin.

KTP ei ole kertoimien mukainen suosikki

KTP:n voitolle Kouvoista ei pidä antaa liian suurta painoarvoa, mutta ilmeisesti vedonlyöntiyhtiöt ovat kerroinasettelusta päätellen sen tehneet. Nyt KTP:llä on vastassa sille inhottava match-up, joten tästä tiistai-illan kamppailusta voi ennakkoon odottaa tiukkaa ja viihdyttävää taistelua pisteistä.

Suurimpana pelaajanostona täytyy esiin ottaa Katajan atleettinen nigerialaisvahvistus Amanze Egekeze, joka on jo osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi ja hän tulee varmasti tekemään ottelusta todella vaikean muun muassa KTP:n Alin kannalta. Pelihuumorin nappaaminen pois voi nopeasti aiheuttaa negatiivisen kierteen hyvän avausottelun pelanneen miehen peliin, joten tähän Kataja varmasti pyrkii iskemään.

Kertoimissa Kataja lähtee aivan liian isona altavastaajana, joten sen kelkkaan on melko vaivatonta hypätä 9,5 pisteen tasoituksella. Myös pienellä panoksella vierasvoiton hakeminen 4.10 kertoimella on fiksu veto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!