4.11. Korisliiga: Kouvot – Seagulls | Vieläkö Kouvojen tankissa on bensaa?

4.11.2022 klo 18.30

Kouvot ML

Panos
1/5

Perjantai-iltana Korisliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun sarjakolmonen Kouvolan Kouvot saa vastaansa sarjataulukon sijalta viisi löytyvän Helsinki Seagullsin. Matsi käynnistyy Jatke Areenalla tuttuun tapaan klo 18.30.

Kotijoukkue taistelee

Kouvojen nappaamat neljä voittoa seitsemästä ottelusta on varsin mainio tulos, kun ottaa huomioon sen karmean loukkaantumistilanteen. Joukkueen neljä parasta kotimaista pelaaja on edelleen telakalla, mutta onneksi osa heistä on palaamassa pelikuntoon pian alkavan maajoukkuetauon aikana. Tämä perjantai-illan ottelu on joukkueelle siis vielä viimeinen rutistus ennen parin viikon huilia, joten jokainen pelaaja jättää varmasti kaikkensa kotikentän parketille.

Kouvot vieraili tiistai-iltana Salossa Vilppaan vieraana ja tuosta ottelusta muodostuikin melkoinen jännitysnäytelmä, jonka lopulta kotijoukkue vei nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 109-105. Ottelun voitto oli täysin Kouvojen tassuissa vielä muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta niin vain kotiyleisön siivittämänä Vilpas punnersi ylitöiden kautta voittoon.

Ottelun hahmo löytyi kuitenkin Kouvojen riveistä, kun juuri Lokakuun pelaajaksi valittu Deshon Taylor pussitti uskomattomat 47 pistettä. Lopulta kuitenkin häneltäkin loppui patterista virta, eikä jatkoajalla enää onnistuneita suorituksia nähty vaan lähes kaikki väsyneet viimeistely-yritykset päättyivät blokkeihin.

Illan vastustaja Seagulls on Kouvoille varsin herkullinen match-up. Se häviää Kouvojen todella vahvalle korintekokyvylle, jonka lisäksi ennakkoon levypallojenkin pitäisi taittua kotijoukkueelle selvästi. Kouvojen hurjan nopeatempoinen peli ei myöskään ole missään nimessä optimaalinen helsinkiläisryhmälle.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Seagulls aloittanut vaisusti

Seagulls oli varmasti monen papereissa yksi kauden suurimmista mestarisuosikeista, mutta ainakaan kauden alku ei ole vastannut niitä odotuksia. Kahdeksasta ottelusta se on onnistunut voittamaan vain neljä, mutta Kouvolaan joukkue matkaa orastavassa kahden ottelun voittoletkussa. Erityisesti vierasotteluissa Seagullsilla on ollut hankaluuksia, sillä neljästä reissumatsista se on kairannut vasta yhden voiton, sekin marginaalisella yhden pisteen erolla Katajan vieraana. Yllättävät tappiot se on sen sijaan kärsinyt Nokialla ja Tampereella.

Tämän kauden Seagulls on toistaiseksi vaikuttanut hieman kehnosti roolitetulta joukkueelta. Erityisesti ulkomaan kentiltä paluun tehnyttä Okko Järveä ei todellakaan ole pystytty hyödyntämään maksimaalisesti, siitä kertoo hänen ottamat vain reilut kahdeksan pelitilanneheittoa ottelua kohden. Se on tämän tasoiselle pelimiehelle ja ennen kaikkea korintekijälle aivan liian vähän, mikäli joukkue haluaa kilpailla täydellä teholla.

Tulee kuitenkin muistaa, että isolla rahalla joukkueeseen Kauhajoelta naarattu Rene Rougeau on edelleen loukkaantumisen takia sivussa ja hänen paluu tulee helpottamaan lokkiparven pelaamista roimasti. Suuri kysymysmerkki ulkomaalaisista puhuttaessa on takamies Robert Hallin tilanne, sillä viime kaudella Kouvoissa hienosti esiintynyt mies on ollut ajoittain pahasti hukassa tämän kauden joukkueessaan.

Myöskään vastikään yhden ottelun mittaisen pelikiellon kärsinyt, ilmeisen heikkohermoinen jenkkisentteri Zena Edosomwan ei välttämättä ole se oikea palanen Seagullsin korin alle. Kouvojen Wayne Martin tulee erinomaisena puolustajana aiheuttamaan Edosomwanille kasan harmaita hiuksia, jolloin hänen hermokontrolliaan tullaan taas koettelemaan.

Pisteet jäävät Kouvolaan

Kouvot lähtee viimeiseen kotiotteluunsa hetkeen ilman suurempia paineita, sillä se on jo nyt pelannut vaikeisiin lähtökohtiin nähden yli odotusten. Sen sijaan Seagullsilla paineita varmasti on, sillä se ei halua lyhyessä runkosarjassa ottaa liikaa tappioita, eikä helppoa iltaa ole perjantai-iltanakaan luvassa.

Vaikka Kouvot pelaa kapealla rotaatiolla, niin ei vierailijoillakaan liikaa leveyttä tämän hetken ryhmässä ole. Lisäksi jos vertaillaan molempien joukkueiden pelipaikkoja takamiehistä sentteriin, niin Kouvoilta löytyy neljälle paikalle parempi pelaaja. Se on yksittäisessä ottelussa niin suuri etu etenkin kotikentällä, että Kouvojen pitäisi olla kertoimien valossa ennakkosuosikkina.

Mutta kuinkas ollakaan, vedonlyöntiyhtiöt ovat ylireagoineet luultavasti Kouvojen miesvajeeseen, sillä Seagulls on niiden mukaan hienoinen suosikki. Siispä poimimme jälleen Kouvoja lapulle, tosin tällä kertaa panokset pidetään matalampina.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!