6.12. Korisliiga: Korihait – Kouvot | Vierasjoukkueen tulivoima liikaa

6.12.2022 klo 15.00

Kouvot yli 89.5 pistettä

Panos
2.5/5

Itsenäisyyspäivänä Korisliigassa pelataan kolme ottelua, mutta meidän mielenkiintomme kohdistuu Uuteenkaupunkiin, jossa kotijoukkue Korihait haastaa Kouvolan Kouvoja. Ottelu alkaa Uusikaupunki Areenalla poikkeuksellisesti jo kello 15.

Korihait uiskentelee syvissä vesissä

Sarjataulukon viimeiseltä sijalta löytyvä illan kotijoukkue Korihait tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä. Kauden kahdestatoista ottelustaan vain kaksi voittanut haiparvi seilaa tällä hetkellä kuuden ottelun pituisessa tappioputkessa, ja tiistai-illan jälkeen tuo putki lienee jo seitsemän ottelun mittainen.

Viime viikon perjantaina Korihailla oli mainio tilaisuus päästä takaisin voittojen makuun kun se kohtasi sarjan jumbokamppailussa Tapiolan Hongan, mutta niin vain se kärsi siitäkin ottelusta tappion lukemin 80-73. Ottelu ratkesi käytännössä jo kolmannella jaksolla, kun kotijoukkue onnistui venyttämään johtonsa jo lähes kahdenkymmenen pisteen mittaiseksi. Viimeisellä neljänneksellä Korihait pääsi kaunistelemaan korieroa, mutta ottelun voitosta se ei enää realistisesti taistellut oikeastaan koko toisella puoliajalla.

Korihaiden pelaajamateriaali on yksinkertaisesti riittämätön, jotta se kykenisi tällä menolla edes taistelemaan sarjapaikastaan. Joukkueesta löytyy neljä amerikkalaisvahvistusta, joista yksikään ei täytä tätä roolia sen vaatimalla tasolla. Tähän joukkue haki muutosta, kun se hanki riveihinsä Brandon Alstonin, mutta hänelle näytettiin ovea vain kahden pelatun ottelun jälkeen hyvin vaatimattomien esitysten johdosta. Tämä tarkoittaa sitä, että tiistaina joukkueen kokoonpanoon tekee paluun todella heikon alkukauden pelannut Grant Audu.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kouvot takaisin voittojen tiellä

Illan vierasjoukkue Kouvot katkaisi orastavan kahden ottelun mittaisen tappioletkunsa viime ottelussa Lahti Basketballia vastaan. 96-94 lukemiin päättynyt trilleri oli pitkään LaBan hallinnassa, mutta lopulta Kouvot nousi 26 pisteen takaa-ajoasemasta kahden pisteen voittoon Deshon Taylorin hurjalla summerikolmosella. Tuo ottelu oli Kouvojen ensimmäinen nykyisellä kokoonpanollaan, mikä näkyi erityisesti pelin avauspuoliajalla. Nyt joukkue on päässyt harjoittelemaan lähes täydellä miehistöllä kokonaisen viikon, joten peli on varmasti ottanut kehitysaskeleita.

Tällä kaudella viihdyttävää ja nopeatempoista, mutta jokseenkin epäorganisoitua korista pelaava Kouvot on takonut monessa ottelussa kovia pistemääriä. Se on selvästi sarjan tehokkain hyökkäysjoukkue, josta kertoo todella tyly yli 90 pisteen keskiarvo ottelua kohden. Tätä ilotulitusta johdattaa sarjan parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Taylor, jonka 26.5 pisteen ottelukohtainen saldo on lähes hämmästyttävän kova.

Kotijoukkueen kärsimys jatkuu

Korihait saa näillä näkymin riveihinsä takaisin joukkueen ykköstakamiehen Bojan Sarcevicin, mutta hänkään ei valitettavasti yksin kykene ihmetekoihin. Kuten sanottua ei Korihaiden ulkomaanapujen taso riitä alkuunkaan ja esimerkiksi Kouvojen vahvistuksiin verrattuna eroa on kuin yöllä ja päivällä.

Vierailijat lähtevät otteluun oikeutetusti selvänä ennakkosuosikkina ja tasoituslinja onkin asetettu vedonlyöntiyhtiöiden osalta tarpeeksi suureksi. Kouvojen ailahtelevan puolustuksen takia myöskään ottelun kokonaispistemääriin ei uskalla tarttua, mutta sen sijaan Kouvojen todella vahvaa hyökkäystehoa on onnituttu aliarvioimaan. Joukkuekohtainen pistelinja 89.5 on papereissamme liian matala ja siksi se toimiikin mainiona pelivalintana. Heikkoa kotijoukkuetta vastaan 90 pisteen tekeminen tälle kouvolalaisjoukkueelle ei ole temppu eikä mikään, vaan sen tulisi toteutua ihan normaalilla rutiinisuorituksella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!