2.12. Korisliiga: Honka – Korihait | Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä

2.12.2022 klo 18.30

Honka -4,5

Panos
2/5

Perjantai-iltana Korisliigassa pelataan mielenkiintoinen häntäpään kamppailu, kun sarjataulukon kahdella viimeisellä sijalla majailevat Tapiolan Honka ja Uudenkaupungin Korihait kohtaavat toisensa elintärkeässä ottelussa. Pallo nousee Espoossa ilmaan tuttuun tyyliin klo 18.30.

Honka katkaisi tappioputkensa

Maajoukkuetauon jälkeen neljän ottelun tappioputkeen ajautunut illan kotijoukkue Honka sai viikonloppuna raavittua tärkeän voiton, kun se kaatoi sunnuntaina vieraskentällä Lahti Basketballin lukemin 90-101. Tuossa ottelussa isoon rooliin nousi Hongan amerikkalaistrio, joka pussitti yhteensä huimat 78 pistettä.

Alkukaudesta melkoisista korinteko-ongelmista kärsinyt espoolaisryhmä sai yhdellä pelaajavaihdolla tähän huomattavaa parannusta, kun heikosti pelannut Khalyl Waters vaihtui 198-senttiseen Jahlil Trippiin. Lahtea vastaan 33 pistettä heittänyt Tripp vaikuttaa kahden pelin otannalla varsinaiselta täsmähankinnalta, joka tulee räjähtävyydellään aiheuttamaan monelle puolustukselle harmaita hiuksia.

Kotikentällään tällä kaudella vain yhden ottelun kuudesta voittanut Honka on nyt perjantaina herkullisessa tilanteessa. Se pääsee voitto allaan kotiyleisönsä eteen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, ja vastassa on sarjan heikoin joukkue Korihait. Voitolla Hongan pudotuspelihaaveet säilyisivät hyvin hengissä, mutta tappiolla sitä kutsuisi sarjan jumbosija, josta nouseminen kahdeksan parhaan joukkoon on todella hankalaa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Korihaille voittaminen vieras käsite

Illan vierasjoukkue Korihait löytyy varsin odotetusti sarjataulukon viimeiseltä sijalta, mutta kaksi voittoa yhdestätoista ottelusta on jopa tälle joukkueelle hieman alakanttiin. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan haiparvi on voittanut ainoastaan yhden ja nykyinen tappioputki on venähtänyt viiden ottelun mittaiseksi.

Korihait on pelannut ihan kelvollisia otteluita myös sarjan parhaimpiin kuuluvia joukkueita vastaan, mutta otteluita ratkoessa siltä ei löydy sitä tarvittavaa viimeistä puristusta, jolla se kykenisi nappaamaan voittoja. Heikoista amerikkalaisvahvistuksista ei ole täyttämään ratkaisijan roolia, vaan tälläkin kaudella suurinta taakkaa harteillaan on kantanut kokenut takamies Bojan Sarcevic. Yli 30 minuuttia ottelua kohden pelaava Sarcevic on joukkueen pelin moottori ja sielu, joten hänen hyvin todennäköinen poissaolo perjantain ottelusta on Korihaille valtava takaisku.

Sarcevicin ollessa pois joutuu Trey Niemi luultavasti liian suureen pallolliseen rooliin, mikä ei välttämättä ole joukkueen etu. Hyvänä korintekijänä tunnettu Niemi on varsin menetysherkkä pelaaja, joka helposti myös ajautuu pakottamaan aivan liikaa omia ratkaisuja, mikä heijastuu negatiivisesti koko joukkueeseen.

Pisteet jäävät Espooseen

Mikäli nämä joukkueet kohtaisivat parhailla mahdollisilla kokoonpanoillaan, olisi ottelusta odotettavissa varsin tiukka kamppailu. Mutta nyt kun Korihaiden tärkein pelaaja on hyvin todennäköisesti loukkaantumisen takia sivussa, on kotijoukkue helppo nostaa selväksi suosikiksi. Honka on materiaaliltaan laajempi ja laadukkaampi niin kotimaisten kuin ulkomaanapujenkin osalta, ja sillä on varmasti enemmän itseluottamusta hyvän Lahti-ottelun jälkeen.

Kertoimissa Honka on oikeutetusti ennakkosuosikki, mutta tasoituslinja on ehdottomasti pelattavalla tasolla. Siispä Honka -4,5 pisteen tasoituksella on sellainen tarjous, johon kannattaa tarttua.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!