5.9. Koripallon EM-kisat: Serbia – Suomi | Herra nimeltä Nikola Jokić liikaa Susijengille?

5.9.2022 klo 22.00

1. puoliaika Serbia -6,5

Panos
2.5/5

Koripallon EM-kisoissa on menossa lohkovaiheen kolmas ottelukierros ja maanantain ohjelmassa on muun muassa D-lohkon ottelut. Yksi näistä taistoista pelataan Serbian ja Suomen välillä kello 22 alkaen Prahassa.

Serbia yksi turnauksen ennakkosuosikeista

Tylysti viime vuoden olympialaisista kokonaan rannalle jäänyt Serbia on lähtenyt tosissaan näihin arvokisoihin paikkaamaan aiempaa pettymystään. Joukkueen riveistä löytyy tällä hetkellä yksi maailman parhaista pelaajista, hallitseva kaksinkertainen NBA:n arvokkain pelaaja Nikola Jokić. Tämä 211-senttinen ja lähes 130-kiloinen serbialaisjätti on suorastaan epäreilu huijauskoodi kansainvälisiin peleihin. Jo yksin hänellä Serbia on ylivoimainen suosikki voittamaan D-lohkon, mutta myös yksi koko kisojen voittajaehdokkaista.

Äärimmäisen monipuolinen Jokić on ihastuttanut ja hämmästyttänyt koripallomaailman absoluuttisella huipulla jo useamman vuoden ajan. Hän kykenee olemaan kentän paras pelintekijä ja syöttäjä, mutta samanaikaisesti taitavin ja vahvin korinaluspelaaja. Yhdessä takamies Vasilije Micićin kanssa he muodostavat todella pelottavan ja tehokkaan kaksikon, jota vastaan kaikki näiden kisojen joukkueet, Suomi mukaan lukien, tulee olemaan vaikeuksissa enemmän tai vähemmän.

Heikkouksia tästä joukkueesta on vaikea löytää, mutta yksi sellainen kuitenkin on nopeiden ja dynaamisten takamiesten puolustaminen. Siltä ei tahdo löytyä pienten pelaajien paikoilta mitään ihmeellisiä puolustajia, mutta tästäkään ei ole Suomelle liiemmin hyötyä, sillä siltä puuttuu juuri nämä dynaamiset korilleajajat, jotka pystyisivät satuttamaan Serbiaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Susijengi toipui hienosti avausottelun pettymyksestä

Israelille katkeralla tavalla jatkoajan jälkeen hävinnyt Suomen Susijengi palasi voittojen tielle toisessa ottelussaan Puolaa vastaan. Todellisen ilotulituksen jälkeen taululla komeilleet lukemat 89-59 kertovat karua kieltä siitä, ettei voittajasta todellakaan ollut epäselvyyttä. Erityisesti Suomen pelissä ihastutti Sasu Salin, joka sai vihdoin kaivattuja onnistumisia upottamalla yhteensä kuusi kolmosta.

Maanantai-iltana edessä on kuitenkin aivan toisen tason vastus kuin Puola, tai edes avausottelun Israel, sillä Serbia on rakenteeltaan ja pelityyliltään lähes maksimaalisen inhottava vastustaja Suomelle. Jokićiin luonnollisesti Susijengistä ei löydy tarpeeksi pätevää puolustajaa joka pystyisi miestä pitelemään yksin. Tämän takia sen täytyy ottaa käyttöön myös aiemmin kesällä nähty päätyrajatuplaus, mikä ei välttämättä toimi Serbiaa vastaan alkuunkaan.

Jokić on niin isokokoinen ja samalla taitava syöttäjä, että kun Suomen pelaaja tulee päädyn puolelta häntä tuplaamaan, löytää hän hyvin todennäköisesti vapaan pelaajan ja näin Suomen puolustus tulee olemaan palasina yhdellä syötöllä. Jotta tämä puolustus toimisi, tulisi kaiken tuplauksesta rotaatioihin tapahtua sekunnilleen ja millilleen oikein ja sitä on rehellisesti sanottuna liian vaikea nähdä tapahtuvan.

Serbia jyrää voittoon

Kuten sanottua, on Serbia juuri Suomelle äärimmäisen inhottava vastustaja. Suomi ei kykene iskemään Serbian heikkouksiin, eikä sillä ole laittaa ketään eikä mitään Jokićia vastaan. Jo aiemmissa vihjeissä mainittu Suomen kapea isojen pelaajien rotaatio tulee lisäksi todennäköisesti kärsimään virhevaikeuksista yrittäessään hidastaa ”jokeria”.

Yllättävän maltillinen tasoituslinja 12,5 houkuttelee ehdottomasti pelaamaan Serbiaa tasoituksella, mutta tässä vedossa on riskinä se, että Serbia ottaa täysin jalan pois kaasulta jo hyvissä ajoin antamalla lepoa ykkösmiehilleen, kuten se teki Tsekkiä vastaan.

Siispä järkevämpää on poimia lapulle Serbiaa 6,5 pisteen tasoituksella ensimmäiseen puoliaikaan, sillä taukoon asti se tulee luultavasti tykittämään täydellä teholla. Eli veto osuu, jos Serbian taukojohto on vähintään seitsemän pistettä, eikä ottelun loppulukemilla siis ole tämän vedon kannalta merkitystä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!